Ilyen még nem volt, de reméljük még lesz sok. Már pár hete lehet hallani a dologról, legalábbis azoknak, akik teljesítették amit utasításba adtam és lájkolták őket.
Most viszont itt van életnagyságban is a dolog.

Az Első Győri Imprófesztivál nem csak egy sima imprós est lesz, hanem egyből három. Egyrészt így inkább nevezhető fesztiválnak, másrészt több előadást lehet majd megtekinteni.
Az idei fesztiválon nem csak a győri Import Impró vesz részt, hanem mindenféle színjátszó csoportok is megmérettetik magukat, hogy még izgalmasabb legyen a dolog.

A fesztivál most csütörtökön kezdődik, azaz holnap után, azaz 17-én a Gyermekek Házában, és egészen 21-e, szombatig fog tartani, hogy vasárnap még ki tudjuk pihenni a sok nevetést, na meg ugye a záró bulit. 

Az első napon egy klasszikus helyi impró esttel nyílik meg a fesztivál. Az est folyamán kiállításokat is meglehet majd tekinteni, illetve az est már itt is egy kötetlen buliba fullad.
A második napon délelőtt főleg workshoppok lesznek a résztvevő vendég csoportoknak, de nem kell aggódni erről is lesz online tudósítás egész nap.
A workshoppon tanultakat pedig este ismét kamatoztatják a csoportok. A pénteki este a Play Ground-é lesz.
Az utolsó nap lesz a legdurvább mind közül! Délelőtt ismét workshoppok, de délután már csak a játszásé. Este megmérettetésre kerülnek a bandák és csak a közönség tudhatja, hogy ki lesz a jobb.

Biztosíthatok mindenkit, hogy már nagyon készülnek a résztvevők a megmérettetésre. 
Az est zárásaként pedig ismét záróbuli kötetlenül.

Aki egy kis nevetésre, vagy akár még többre vágyik, annak itt a helye. Ismét lesz diák, felnőtt és támogatói jegy is. 500, 800 illetve 1000Ft.
Aki pedig nagyon felbátorodott, annak van 3 napos bérlet is a fesztiválra, amivel mindhárom napon részt vehet az esti mókában. Ez az alábbi csoportosítás alapján: 1200, 2000 és 2500Ft lesz.

Tessék jönni nevetni!

-update-
Csak a facebook elérhetőség maradt le. Itt találtok még infókat a dologról. Érdemes amúgy jegyet is foglalni, mert lesz nép rendesen!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr692912161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása