Ennyi volt erre az évre!

2011.04.18. 16:29

 Kérem szépen itt a vége! Nincs több iskola! Nincs több tanulás, már csak a nyugalom lesz. Ami azt illeti nem is nagyon vágyom másra. 
Holnapra még rajzolnom kell irodalomra, de különben nincs más. Megdöbbentő módon egész jó kedvem lett ettől a tudattól, hogy már nem kell semmit csinálnom idén. 
Az érettségitől nem félek, szóval talán tényleg ennyi volt az idei év. Még itthon van egykét tennivalóm, meg kis meló, meg ilyenek, de azt hiszem talán révbe értem.

A mai program az lesz, hogy semmit nem csinálok, csak zenét hallgatok - végre már nem tanuláshoz - és csak filmezek, meg ilyenek. Pár napja már freeleech van nCore-on is, szóval azt hiszem estére lesz filmem is. 
Mit is mondhatnék még. Végre egy kis nyugalom!

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: suli bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr642837074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2011.04.19. 23:19:34

aznap amikor regeltem, lett freeleech, csak tegnap volt kikapcsolva a gépem mert küölcsönbe volt a rack nem volt hova szedni, honnan seedelni :D
süti beállítások módosítása