Hová tegyük az fakanalat? Hát az edényre!
2011.04.12. 18:36
Nálam állandó problémát okoz, hogy ha főzök valamit és mondjuk épp megkevergettem a jó kis szuttyogós milánói szószt, akkor hova tegyen a fakanalat. A pultra mégse teszi csak úgy le az ember, mert hát akkor dzsuvás lesz - az asztal szószos, a kanál meg asztalos. Természetesen az edényben sem lehet hagyni, mert akkor meg olyan meleg lesz, hogy nem lehet megfogni a következő kavarásnál.
Így persze elő kell venni valami kis edényt, amibe bele lehet tenni a dzsuvás felét a kanálnak, de így meg ugye többet kell mosogatni. Na meg ugye pont olyankor szokott odakapni, miközben egy nem túl nagy kis edényt keresek, amire rárakhatom a kanalat.
Jelentem ez a kérdés megoldva. A lenti kanál megoldást nyújt minden gondunkra. A felénél bele van marva egy kis vájat, ahol fel tudjuk akasztani/támasztani az edény vagy tányér szélére, amíg épp nem jutunk a következő kavaráshoz.
Tovább után még képek.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.