Születésnap

2011.03.16. 15:50

 Soha nem voltam híve annak, hogy facebookon mindenféle embereknek boldog szüLetésnapot kívánjak, de esküszöm ezentúl így fogok tenni, mert ma nagyon boldog voltam, hogy ilyen sokan megemlékeztek rólam. Még akkor is ha az egyharmada, csak azért tette mert látta, hogy ma van.
Valahol persze szánalmas, hogy az ember csak neten keresztül kap pár jó szót, de ennek rendkívül jó orvoslata az, ha az ember utána szervez egy remek szülinapi bulit valahová.
Egyelőre még kérdéses, hogy hol lesz, meg hogyan és mint, de LESZ!

A hétvégén talán még pár havert is áthívok a kertbe egy kis sütögetésre, de a nagy buli az szerintem jövő hét végén lesz majd valami külsős helyen, mert már nagyon megutáltam, hogy minden buli után hányást kell takarítani, meg mosogatni kell.

Mindenesetre nagyon jól esett, hogy ennyien gondoltak rám. Még olyanok is, akikkel az utóbbi időben nem is nagyon beszéltünk, de egy percre mégis gondoltak rám. Azt hiszem - kifolyunk a küszöb alatt - hogy az ilyen apróságok miatt éri meg élni.
Azt hiszem, hogy több mint 60 wallpost és több mint 10 privát üzenet azért csak jelent valamit. Egy kibbbaszott celeb félisten vagyok!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr662744505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2011.03.16. 19:17:54

az vagy :) egy kibbbaszott celeb félisten

off
PZS szólt hogy mostmár jó lenne kezdeni valamit a társasjátékkal, nem basztatásképpen csak na.. :P
süti beállítások módosítása