Létösszegzés

2011.03.08. 22:29

 A mai nap után már biztosan mondhatjuk, hogy József Attila összes verse létösszegző. Ne is vitatkozzunk ezzel, ezek kész tények.

A mai nap másik nagy történése volt, hogy verset mondtunk a suliban. Ez meg karakterformáló és fegyelem fejlesztő. Ebben mondjuk látok rációt, de szerintem ha a gyerek 19-20 éves korára nem tanult egy kis fegyelmet, akkor pár verstől ez nem nagyon fog változni. Legjobb példának talán Balázs tudnám felhozni - no offense at all. Ő egész órán dumál és játszik és elvan, ennek ellenére szeret olvasni, színházba járni és verset is sokat tanult, de szerintem ez van a legkisebb hatással a magatartására. De említhetném akár a Gábort is, aki szerintem több verset tanult kilencedikben, mint az egész osztály együttvéve, de hogy úgy mondjam, ő se a feltétlen kitűnő magatartás mintapéldája.

A nap folyamán azt is megtudtuk, hogy ha egy pizzéria 5,8km-re van tőlünk, akkor onnan csak 9 pizzát rendeljünk, mert ha már tízet rendelünk, az már nem éri meg. Vagy valami ilyesmi.

Arra is fény derült, hogy a közgázórák kifejezetten alkalmasak arra, hogy az ember elintézze a banki ügyeit és/vagy virágot vegyen.

Konklúzióként talán elmondhatjuk, hogy ez is egy közepesen szar nap volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr892723368

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: József Attila - EGY KISGYEREK SÍR 2011.03.11. 13:20:09

VIGYÉL ÁT, RÉVÉSZEMA sötét szoba sarkában zokogegy tehetetlen, guggoló gyerek.Sír, mint a cipő alatt a homok.Vergődik, mint a nehéz tengerek.Könnyes, miként északra nyíló völgy.Könnyes, mint könnyes a szem ürege.Könnyes, miként a kő alatt a föld.K...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása