Kezd elkurvulni a Facebook

2011.02.28. 23:25

 Eddig nem volt semmi gond, mivel a sok szar idegesítő cucc alkalmazás formájában volt kinn a falon és azokat simán le lehetett távolítani. 
A mostani szar viszont nem is facebookon van, hanem külsős oldalakon, ahol lehet még üzbég szamarakat is lájkolni. Nincs is ezzel semmi gond. Azt hiszem ezt hívják szabad vélemény nyilvánításnak, de engem kurvára nem érdekel, hogy ki mit lájkolt és hogy hol.
Így mondjuk ez sem igaz, mert érdekel. Csak van mondjuk kb az ismerőseim között durván 20 ember, aki azzal szórakozik, hogy amelyik oldalon van lájk gomb a bejegyzés alatt, akkor arra rányom, mert örül neki, hogy el bírt olvasni egy szájbakúrt bekezdést és fel tudott fogni egy rajzot. 
Gratulálok! 

Szóval ezúton kérek szépen mindenkit, hogy ne lájkoljon agyba főbe minden szart. Amit úgy ítél meg, hogy tényleg tetszik neki és ne adj isten még talán fel is röhögött rajta, csak arra nyomjon rá. 
Ez alól természetesen kivétel az én blogom, mert itt minden lájkolni kell! 

Ps.: bazz, most már vannak olyan oldalak is, ahol két lájk gomb van és választani lehet X/Y körül, hogy szerinted melyik jobb. Beszarok bazmeg!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr932699992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2011.03.01. 09:25:28

Amúgy azzal nincs baj, hogy lájkolnak linkeket, csak azzal, hogy újabban már nagyobban rakja ki, majdnem akkorában, mintha megosztottam volna, és pont előtte szokott rá mindenki, hogy időkapun-subbán-klónokon-azparán-exszakaszon-satöbbin lájkolja a posztokat...

bizsergefa 2011.03.01. 19:05:10

hát még mindig inkább lájkoljon azparát etc, mint a sok fszom játék hülyeségei.. gyakran pörgött a kezem a hide fele
süti beállítások módosítása