Rating :: Paul

2011.02.24. 09:50

 Tegnap volt szerencsém megnézni a Paul filmet. Pontosan azt kaptuk, amit vártunk, és amit már korábban láttunk - egy idióta akció-vígjátékot a szokásos Simon Pegg bandával.
Az alap történetet mindenki ismeri, mert ugye már látta a trailert - mert ugye látta mindenki! Aki mégsem, az a tovább után azt is megtekintheti a rating tartalmi részével együtt.

Simon Pegg és régi barátja Nick Frost hatalmas kockák és már rögtön a film elején a Comic Con-on vagyunk, ami természetesen az életük legboldogabb napja.
Elhatározzák, hogy elmennek az 51-es körzetbe és a Comic Con-on már látott UFOs dolgokat megpróbálják ott is lencsevégre kapni. Persze valahol mindketten tudják, hogy nem fognak találni semmit, ezért nagyon meglepő, mikor a sivatag közepén megszólítja őket Paul.

Paul nem a szokásos űrlények táborát gyarapítja. Cigizik, füvezik, káromkodik és döglött madarakat eszik. Ezek az akciói persze teljesen átrántják a sci-fi/akciófilmet egy idióta vígjátékba. 
Persze a filmben van robbanás, meg autósüldözés, meg amit akartok, de mégis a komikus jelenetek viszik el a hátukon a fő történést.
Rengeteg utalás is van benne és külön pozitívum, hogy egy görbe tükröt állít sok filmnek. 

A filmet még színesebbé teszi a Kristen Wiig által alakított félszemű Ruth, aki gyermekkora óta isten hű szolgája, így még az evolúciót is elveti. Paul rögtön megdönti ezt az elméletét és így persze felnyílik a szeme. Innentől kezdve Ruth káromkodik, flörtöl és még a drogotól sem riad vissza.

Összegezve azt mondhatjuk, hogy egy remek vígjátékot kaptunk. Simon Pegg és Nick Frost hozzák a formájukat. Az egész film rendben volt, szóval teljesen jogosan jár neki egy erős 7-es. 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr192686906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása