Helytakarékos építészet

2011.01.07. 23:00

 Ma rengeteg új dolgot fedeztem fel, ami igaziból tök nyilvánvaló lehetett volna eddig is, csak nem tűnt fel.
Ma reggel megpillantottam, hogy lehet kapni a Mathiasban rántottát! Nem kevesebb, mint 640Ft-ért. Nem tudom, lehet hogy nekem vannak téves elképzeléseim a rántottáról, meg az elkészítéséről, de mifelénk a rántotta az 2-3-4 tojásból készül.

A tökéletes rántotta két tojásból készül, nem háromból. Amatőrök tejet is adhatnak hozzá, ám ez végzetes hiba..

Aki megmondja, hogy miből idéztem, az jutalmat kap.
A lényeg, hogy picit lesokkoltam ezen az áron. Nyilván jár hozzá kenyér is, meg egy pohár valami - bár nem lennék biztos benne, hogy az innivaló/kávé bent van az árban..

A másik nagyszerű és egyben rendkívül kreatív dolog, amire rájöttem a napokban az a helytakarékos férfi WC-k építése. A suliban ugyanis így készültek a helységek. A lényeg csupán annyi, hogy elég 10cm-el keskenyebb közlekedő folyosót kialakítani a piszoárok előtt, mert gyakorlatilag nincs fűtés a WC-kben, ezért simán mindenki közelebb áll hozzá.

Ellenben viszont, van nekünk piros szőnyegünk, mint a filmekben, és van nekünk bőr bútorunk, amit ugyan nem lehet használni, mert tilos. "Szeptember óta mindent tilos, ami jó" - sajnos szó szerint ez van.
A piros szőnyeg ráadásul azon a folyosón van, ami az infótermekhez vezet fel. Lehet másik irányban is benne, csak ahhoz egy "kisebb" kerülőt kell tenni.. 
Illetve nem lehet majd energiaitalt kapni a büfében. Én pedig szeretném indítványozni, hogy szűnjenek meg a kávé automaták is. Helyettük legyen inkább kötelező minden második tanórán a dolgozatírás.

Ma panasz rovatunkat látták.

Szerző: weinie4

4 komment

Címkék: suli bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr482568626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2011.01.08. 13:07:51

az activboard használatát az a személy kérdőjelezi meg, aki képes azt eddig tisztázatlan okokból ráncigálni illetve pár hónappal korábban egy másik iskola kollégiumának ajtaját betörni. ezek után úgy érzem jogosan szemlélem kritikusan és kétkedően a hasonló viselkedést tanúsító, vagy azzal egyetértő személyeket

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2011.01.08. 13:12:05

a nap kommentje :D köszönöm :D

zozz 2011.01.10. 19:46:05

Egyébként az idézet a Háborgó mélység című filmből van - a szakács búcsúvideója :)

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2011.01.10. 20:14:29

így van :D ezek szerint ki kell találnom valami meglepetést :D
süti beállítások módosítása