L.O.V.E.

2010.01.10. 12:03

Yesterday :: 10 01 10

2010.01.10. 11:55

Tegnap még úgyse volt. Valahogy nem voltam ilyen irkálós kedvemben. Minden nap leírhatnám, hogy ekkor, meg ekkor keltem fel, de nem látom értelmét, mert én úgyis tudom, hogy mi mikor volt, titeket meg valószínűleg jobban érdekelnek képek, videó, hírek, és minden egyéb, mint az hogy weinie mikor kelt fel.
Úgy volt hogy találkozom Csillával de aztán lemondta. Igaziból csalódott voltam, de jövő héten megint jön Győrbe, szal túlélem.
Semmi érdemlegeset nem csináltam, és ma is e felé húz a szívem, de ma még törit kéne tanulnom, meg angolt kéne megírni, meg keddre a marketinget. Szóval lenne meló, de kurvára semmi kedvem hozzá. Igaziból mindegyik egyszerű, mert mese, csak rá kéne szánni magam, hogy most ezt fogom csinálni még két óráig. Más dolgom nem sok. Inkább csak próbálom magam is hitegetni, hogy én most nagyon elfoglalt vagyok, mert hát rss, meg facebook, meg blog(ok) de igaziból tudom, hogy ez mind csak kifogás.

Ma jön Niki és a Moon filmet fogjuk megnézni. (nem az új twilight, simán Moon, mint Hold) Elég jó kritikákat kapott, és a zenéje is elég fasza. Az ost már megvan pár hónapja, és akkor gondolkoztam is, hogy megy majd deephillsbe, de valamiért mégsem tettem ki, de tegnap óta az megy, és eléggé meggyőző, szóval ebből ma még deephills is lesz.
Asszem ennyi.

Azt mondták konstans vagyok

2010.01.10. 00:14

..tudnám mit jelent.. (vicceltem)

How do you like your pussy?

2010.01.09. 23:32

Lehet kombinálni is..

Van benne logika..

2010.01.09. 23:30

Hát ez kurva nagy :D Szét röhögtem a fejem :D Köszi Ikrény, zseniális, majd ha megnézed még jobban ütnek a poénok :D Ezt ki kellett raknom :D

Pár hete felröppentek a hírek, miszerint lehet hogy bukik a lost premier, mert Obama barátunk beszédet tartana, aztán most olvastam comment.com-on, hogy mégiscsak lesz lost, inkább az elnök úr mesél máskor. Gondolom azért hatott rá a free kérdés, meg az is hogy ő is nagy rajongó. Itt a teljes cikk comment.com-on..

A Lost legyőzte Obamát


Fel lehet lélegezni: tegnap este a Twitteren jelentette be Carlton Cuse, a Lost egyik készítője, hogy a Fehér Ház hivatalosan közölte velük, hogy a beszédre nem február 2-án fog sor kerülni. Cuse ezt viccesen azzal egészítette ki, hogy mindez azért van, mert felajánlották az elnöknek, hogy bármilyen, Losttal kapcsolatos kérdésére őszintén válaszolnak, és ennek nem tudott ellenállni.

A hivatalos ok ennél sokkal prózaibb: Robert Gibbs, a Fehér Ház szóvivője a sajtó munkatársainak elmondta, hogy "nem hiszem, hogy előfordulhat az a szcenárió, amiben tévénézők millióinak kell még egy hetet várni a Lost hatodik évadára csak azért, mert elnökük szólni kíván hozzájuk."  .....  Mellesleg maga az elnök is nézi a sorozatot, mint korábban kiderült, szóval az is lehet, hogy nem akarja felvételről nézni a záróévad első perceit.

Maximo Park - Books From Boxes

2010.01.09. 13:20

Webart :: Pictures #2

2010.01.09. 13:02

Na hát kérem ezen is túl vagyunk. Igaziból féltem tőle, hogy milyen lesz, mert hát walt desney film? Ugyan már. Szóval nem voltam túl bizakodó, de nem volt visszaút, Niki hozta meg kell nézni. :D Az első rész egész bejövős volt. Jó nem arra gondolok, hogy 10/10, inkább arra, hogy biztosan lesz még hogy megnézem mondjuk egy dután alvós filmnek. Egész vicces volt na. Gondolom a készítők kalandfilmnek szántán pár Depp féle poénnal, aminek persze sikerült átesni a túloldalára, és inkább lett belőle egy vígjáték, mint kalandfilm.
Meg én például azt hittem, hogy ez tényleg egy kalózfilm lesz, és majd a féllábú, félszemű kalózok jönnek mennek, de nem igen.. Volt itt minden. A zombi kalózoktól elkezdve a tipikus filmjelenetekig minden. Ezek alatt értsd a szép fiú, szép lány de nem szerethetik egymást, mert más társadalmi rétegekből jöttek, akkor a megmentjük a világot, a kincsesláda effekt, robbanások, amiken látszik, hogy biztos nem reálisak, de ennek ellenére szórakoztató volt. Tényleg. És igaziból most hogy már tudtam, hogy mire számítsak, hogy ne is várjak komolyságot, inkább csak poénokat, így bátran vágtam neki a 2. résznek is.Itt rontottam el.

Én azért szeretem, ha egy minimális komolyság van a filmekben, na hát a második részben ez teljesen eltűnt. Mondjuk be kell vallanom, hogy szerintem ez a film már nem az én korosztályom. Most jön majd a komment, hogy de csak 17 éves vagyok, és minek dumálok ilyenről mikor még én is pöcsös vagyok, de tényleg úgy gondolom, hogy ez maximum általános iskolásoknak való. A nagyon szexy, és a Gyűrűk Urával már kariert alapozott Orlando Bloom gondolom minden 14 éves lány kedvence, és majd elepednek érte, mint ahogy Johnny Depp is elég vonzó tud lenni egy ilyen filmben, talán még az idősebb korosztálynak is (18-23), na és persze mit sem érne a történet a vadászbombázó eyecandy lány nélkül, aki nem más mint Keira. Csodaszép, mindenki "megismerné" így hát miért ne nézné meg a második részt. Bevallom a harmadik részt miatta kezdtem el. (na meg mert, unatkoztam)
A második részről tudni kell, hogy nem különálló, mint az első, hanem a harmadik a folytatása, és persze olyan slusszpoént hagynak a végén, ami szinte kötelez arra, hogy nézd meg a 3. részt is.
Már a második is elég gyanús volt, a polip fejű zongorista, és a cápa homlokú pali, akinek 4 szeme volt, szóval voltak benne furcsaságok. És akkor még a csigafejűt nem is mondtam.

A 3. rész kicsit elugrik a második résztől, de aztán hamar megértjük, hogy az eszement történet, az eszement alakokkal ugyan ott folytatódik, ahol abbahagytuk. Igaziból mozis is volt, meg egyre több hülyeség volt benne, még ahhoz képest is hogy "vígjáték", és még ahhoz képest is hogy egy rajzfilm cég forgalmazza, így nem néztem végig. Talán majd ha nagyon unatkozom. Szóval végsősoron mondhatjuk, hogy a filmek számozása fordított arányban van a sikerükkel.

Azt viszont ki kell kötnöm hogy Johhny Depp alakítása továbbra is színvonalas volt, egyszerűen a történet és a film olyan hülyeség, hogy nem lehet ezzel mit kezdeni, hiába vagy akármilyen színész. Keira végig szexy volt, Bloomot meg alapból utálom, de hála istennek mára felváltotta "Edward", akiről meg nem nyilatkozom.

Érdemes megnézni, tényleg. Én azt mondom ezek olyan filmek, amik az alap műveltséghez tartoznak az által, hogy a fél világ látta őket, de mégis inkább a performance, illetve operett darabokhoz tudnám hasonlítani. tudjátok, hogy miről beszélek; a kultúra részét képezik, és tudod hogy semmi értelme megnézni, mert irritál is, meg minden, de ez a menő, ezt kell szeretni. Vagy mint a gyógyszer, nem szereted, és rossz is az íze, de mégis beveszed. Vagy mint az alkoholos italok többsége: szar íze van, mégis megiszod. Asszem nem kell több példát mondanom, már én is idegesítem magamat. (kezdek olyan lenni mint anyám.. :S mindent 30 körmondaton keresztül magyaráz el.)

És akkor jöjjön a végső pontozás.
Az első rész a jó poénokért és Johnnyért kap mondjuk egy 7,5/10 et. (imdb: 8,0 - ez azért kicsit sok, ha a TDK 8,8..)
A második messze nem volt olyan jó, csak Keira dob rajta, így mondjuk 4,5/10 et adok rá. (imdb: 7,3 - ezt max az első részre, de a másodikra semmiképp)
A harmadik rész egyszerűen szörnyű volt, még Keira sem tudta feljebb hozni egy gyenge 3/10 nél. (imdb: 7,0 - fel nem foghatom, hogy azt a rengeteg hülyeséget mi tudja 7,0 ra felhozni, lehet, hogy mégiscsak meg kéne nézni a végét? Pucér csajok táncolnak? Vagy mi? )

süti beállítások módosítása