Yesterday :: 10 01 10

2010.01.10. 11:55

Tegnap még úgyse volt. Valahogy nem voltam ilyen irkálós kedvemben. Minden nap leírhatnám, hogy ekkor, meg ekkor keltem fel, de nem látom értelmét, mert én úgyis tudom, hogy mi mikor volt, titeket meg valószínűleg jobban érdekelnek képek, videó, hírek, és minden egyéb, mint az hogy weinie mikor kelt fel.
Úgy volt hogy találkozom Csillával de aztán lemondta. Igaziból csalódott voltam, de jövő héten megint jön Győrbe, szal túlélem.
Semmi érdemlegeset nem csináltam, és ma is e felé húz a szívem, de ma még törit kéne tanulnom, meg angolt kéne megírni, meg keddre a marketinget. Szóval lenne meló, de kurvára semmi kedvem hozzá. Igaziból mindegyik egyszerű, mert mese, csak rá kéne szánni magam, hogy most ezt fogom csinálni még két óráig. Más dolgom nem sok. Inkább csak próbálom magam is hitegetni, hogy én most nagyon elfoglalt vagyok, mert hát rss, meg facebook, meg blog(ok) de igaziból tudom, hogy ez mind csak kifogás.

Ma jön Niki és a Moon filmet fogjuk megnézni. (nem az új twilight, simán Moon, mint Hold) Elég jó kritikákat kapott, és a zenéje is elég fasza. Az ost már megvan pár hónapja, és akkor gondolkoztam is, hogy megy majd deephillsbe, de valamiért mégsem tettem ki, de tegnap óta az megy, és eléggé meggyőző, szóval ebből ma még deephills is lesz.
Asszem ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr741994957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása