Pár hete felröppentek a hírek, miszerint lehet hogy bukik a lost premier, mert Obama barátunk beszédet tartana, aztán most olvastam comment.com-on, hogy mégiscsak lesz lost, inkább az elnök úr mesél máskor. Gondolom azért hatott rá a free kérdés, meg az is hogy ő is nagy rajongó. Itt a teljes cikk comment.com-on..

A Lost legyőzte Obamát


Fel lehet lélegezni: tegnap este a Twitteren jelentette be Carlton Cuse, a Lost egyik készítője, hogy a Fehér Ház hivatalosan közölte velük, hogy a beszédre nem február 2-án fog sor kerülni. Cuse ezt viccesen azzal egészítette ki, hogy mindez azért van, mert felajánlották az elnöknek, hogy bármilyen, Losttal kapcsolatos kérdésére őszintén válaszolnak, és ennek nem tudott ellenállni.

A hivatalos ok ennél sokkal prózaibb: Robert Gibbs, a Fehér Ház szóvivője a sajtó munkatársainak elmondta, hogy "nem hiszem, hogy előfordulhat az a szcenárió, amiben tévénézők millióinak kell még egy hetet várni a Lost hatodik évadára csak azért, mert elnökük szólni kíván hozzájuk."  .....  Mellesleg maga az elnök is nézi a sorozatot, mint korábban kiderült, szóval az is lehet, hogy nem akarja felvételről nézni a záróévad első perceit.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr241994952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2010.01.09. 13:45:47

Lehet, hogy a kérdés is hatott rá, és az is közrejátszhatott, hogy rajongója a sorozatnak, de szerintem csak ettől a képtől ijedt meg green
süti beállítások módosítása