Utazz a szekrényeddel

2010.12.27. 10:36

 Nekem mindig probléma, hogy hogy pakoljak be a táskámba, hogy aztán az út végén nem egy kupac gyűrött ruhát kapjak vissza. A másik fő probléma az, hogy egyszerűen nem lehet szisztematikusan pakolni egy nagy bőröndbe, mert egy nagy doboz az egész, és minden összeburul benne.
Erre a problémára tervezte meg a következő utazó bőröndöt a Psychic Factory. Maga a táska 3 fiókra van osztva, így könnyedén elrendezhetjük benne a ruháinkat, a fürdőszobai kellékeket és az úthoz feltétlen szükséges kellékeket, laptop, fényképező, stb..
A ruhákat akár fogasostól is elvihetjük, mivel a kihúzott karja elég hosszú ahhoz, hogy gond nélkül felakasszuk az ingeinket rá. 
De egyértelműen az a legjobb az egészben, hogy nem kell kipakolni a cuccokat, ha odaérünk valahova. Mert ugye, ha a táska még az utat ki is bírta egyben, akkor biztos, hogy ilyenkor teljesen összeburul. Tovább után még egy ráadás kép.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr302541367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.12.27. 12:23:31

Hű ez nagyon ki van találva! :))

gergel 2010.12.27. 23:08:24

kéne, de nagyon. :)
süti beállítások módosítása