Öltöny

2010.12.15. 22:40

 Ma megkaptuk az öltönyeinket. Igaziból nem gondoltam volna, hogy a "december közepe" az konkrétan 15-e lesz, de tényleg tartották magukat és hozták.
Nem is nagyon volt gond az öltönyökkel, talán csak egy-két embernek kellett rajta alakítani egy picit, de volt akinek pont találtak egy csereöltönyt - amit mondjuk mostanáig se sikerült felfognom, hogy hogy sikerült nekik hozni plusz öltönyöket..? és az hogy hogy jó valakire.. ?

Én nagyon elégedett vagyok az én öltönyömmel, bár mindenki azt mondta hogy furán szűk. Én meg - mindenféle mentegetőzés nélkül - azt mondom, hogy szerintem meg az övék áll furán. Szerintem egy öltöny akkor öltöny, hogy ha a zakó derékba, vállba, nyakba, ujjba és hosszban stimmel. Na most az enyém ilyen. És Andi és Klau mondogatták, hogy de most ebbe nem lehet ám hízni, mert ez pont jó, de igaziból én meg azt mondom hogy igen, ez pont jó. Az öltöny azért öltöny hogy pont jó. Én nem is akartam nagyjából jót. 
Sőt, továbbmegyek, nekem a többieké volt fura, hogy se karcsúsítás, se semmi. Némelyik osztálytársamon úgy állt a zakó, mintha egy zsákot húzott volna magára, amin gombok vannak.
Szóval ilyen alapon tényleg nem úgy néztem ki benne, mint a többiek, de én örülök is ennek.

Viszont hogy biztosan ne legyen gondom a karácsonyi szériával sem - mivel ugye karácsonykor azért hajlamos az ember felszedni pár kilót - ezért nekiálltam edzeni egy kicsit. Nem is edzés, inkább mozgás. Elhatároztam, hogy minden nap bringázok egy órát - ha már 8 éve van szobabringánk. Ez azért is remek, mert ideje lenne leadnom azt a +5-7 kilót amit még nyár elején szedtem fel, meg mert közbe lehet zenét hallgatni, meg mert közbe lehet tanulni - bár ez még kérdéses, hogy a jó részbe kerül-e.
Szóval ma is bringáztam egy órát - meg ugye értelem szerűen tanultam is egy órát. Ezzel talán a nem alvás gond is megoldódik. 
Még jön kontent és megyek is. Ja meg majd rakok ki képet az öltönyről is.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr532518610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása