Segítség

2010.11.13. 16:29

 Mindenkinek vannak olyan ismerősei akikkel valami nem stimmel. Nem tudod, hogy mi, csak azt tudod hogy zűrösek. Aztán tudod azt is hogy ez nem jó, meg szegény, most milyen rossz neki, mert hogy neki milyen rossz az élete, és az emberek akik körülveszik mind ostobák.
Segítesz is neki, és akármennyire is utálod, és a faszod kivan az egész helyzettel, akkor is tudod, hogy neki biztos még rosszabb és majd ha te most még vele leszel, akkor biztosan majd jobb kedve lesz és biztosan majd jobb lesz a világ.
Ez még megy pár hétig/hónapig, aztán rájössz, hogy kurvára nem változott semmi. Te belefektettél erőt, kitartást, szeretetet és talán még pénzt is, de neki még mindig szar az élete.
Aztán rájössz arra is hogy igaziból ez nem a te hibád, mert nem te vagy elbaszott, hanem ő. Szóval ha van egy elbaszott barátod, akinek nagyon szar az élete, akkor ne segíts neki, mert a tiedet is elbassza. 
Konklúzióként azt mondanám, hogy azért szar az élete, mert ő már beletörődött, hogy neki szar, és úgy se lesz jó, meg így se lesz jó. És aztán végül is nem is lesz jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr322446495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása