Holnap

2010.10.21. 19:22

 Holnap 3 matekunk lesz a megszokott kettő helyett, mert Póda mester szerint még jól fog jönni ez a plusz egy matek. Mivel nincs első két óránk - ezért az első órában lévő ünnepségre se kéne bemenni - ő lesz olyan kedves és bejön az elsőre, hogy meg tudjuk nézni a műsort is - és hogy kiöltözhessünk - és akkor várunk egy órát, mert ugye nincsen, és akkor egy helyettesített óra SZI-vel, mert angol tanár sincs, és akkor még két matek.

Magyarán, mikor még épp hármat fordulnék itthon az ágyban, akkor már matekon leszek, teljes harci díszben. Oh yeah! 
Tehát a 3 rövidített óra helyett, holnap lesz reggel 8-kor egy ünnepség, és 5 óra, amiből 3 matek. Oh yeah #2.

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: suli 1956 póda

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr822389277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2010.10.21. 21:20:41

Lehet, hogy már változott a harci helyzet, de tegnap 6. órában Burnó még azt mondta, hogy össze leszünk vonva az első órában, ti jöttök át hozzánk, és utána matekozunk. 4. órára már jön Póda, és szeretne 5.-et is tartani, de Burnó megpróbálja lebeszélni róla. Vagyis tegnap már próbálta, nem tudom, hogy sikerült-e elérnie. Ahogy Pódát ismerjük, nem...

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.10.21. 21:56:14

össze leszünk vonva, és elvileg megtartja az utsó órát is..
múltkor is bejött Burnó, és mondta hogy engedjen már el minket, de nem..
süti beállítások módosítása