Nyugi

2010.10.13. 22:15

 Végre már egy olyan nap, amire semmit nem kellett készülni és nem volt az hogy akkor most mire izguljon az ember.
Reggel még a mekibe is bementem. Volt nálam pénz és úgy megkívántam hirtelen hogy muszáj volt bemennem. Egy tavaszi mcmuffint vettem - menüben - ami tulajdonképpen a sajtburger reggeli változata. Adtak mellé krumplit meg narancslevet is. Pont jó volt reggelinek ;)
Suliban egész nap semmi. A nap fénypontja Niki volt. Sajnos mivel több napja nem alszom rendesen, rögtön a közös House rész után bealudtam. Valahol örültem neki, hogy végre álmos voltam, de nem akartam csak így simán aludni, mikor itt van Niki. Aztán végül őt se kellett sokat győzködni :D
Most is aludnom kéne, mert ki lett adva hogy pihennem kell, de ahogy kikísértem felébresztett a hideg. Még hozok valami kaját és egy rész weeds-en elalszok..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr42370073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása