Facebook újdonságok

2010.10.08. 13:42

 Először is azzal kezdeném, hogy végre itthon is megelőzte a Facebook az iwiwezőket. Ezzel együtt szerintem kijelenthetjük, hogy az iwiw megkezdte a mélyrepülését. Ez többek között abból is kiderül, hogy a statisztikák szerint a magyar facebookozók fele napi szinten használja a facebookot, míg az iwiw-et már messze nem nézik napi szinten a népek.

Természetesen a Facebook sem ül a babérjain, nem véletlen a felhasználók átcsoportosulása. A folyamatos fejlesztések tették lehetővé, hogy oda jussanak, ahova.
A legújabb változtatásoknak köszönhetően még könyebben kommunikálhatunk majd az ismerőseinkkel. Eddig mindenki egy csoportba tartozott, ezáltal mindenkivel megosztottuk azt, amit az üzenőfalunkra kiraktunk. Most viszont lehetőségünk lesz külön-külön beállítani hogy az egyes csoportjaink mit lássanak a megosztott tartalmainkból. Így pl. a hétvégi részeges, elfekvős partiképeket csak a legközelebbi barátoknak tesszük elérhetővé.

A látványosabb változtatásokra azonban még várni kell, de a Facebook megerősítette, hogy a design is át lesz szabva. Pár apróbb módosítást már fel lehetett fedezni, pl. a chat átkerült jobbról, bal oldalra.
A design is áttekinthetőbb lesz és használhatóbb, illetve a képek megjelenítésén is változtatni fognak.

Szintén új funkció került be az adatkezelésbe is. A felhasználók letölthetik összes feltöltött tartalmukat, így a képeket, videókat, állapotfrissítéseket,  stb..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr762356158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2010.10.09. 20:26:40

esküszöm hogy nekem jobboldalt van a chat

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.10.09. 20:29:17

igen, mert még nem hozták nyilvánosságra a teljes updatet ezért még nem látszik. ezeket az újításokat is csak teszt jelleggel hozták be, és majd pár hét/hónap után élesítik ;)

bookmyface · http://hackerkepzes.hu/blog/ 2012.11.18. 23:07:16

nemár, már éppen megszoktam a mostanit...

bizsergefa 2012.12.11. 10:01:15

esküszöm hogy nekem azóta is jobboldalt van a chat :D
süti beállítások módosítása