Öltöny

2010.10.07. 16:56

 Elérkeztem arra a pontra hogy már az sem érdekelne, hogy ha alsógatyában kéne ballagnom. Az osztály egyharmada baszik rá, a másik fele csak azért ragaszkodik az igazához, és van 2-3 ember aki csak azért se hajlandó egyetérteni a többiekkel. 
Értek én mindenkit, és nem bántást akarok megfogalmazni, inkább csak egy ilyen "milyenek is vagyunk" mi jelleggel. 
Ofő is nyomatja, hogy hülyén választottunk, mert miért pont a pestit, mert az majd nem fog lejönni átszabni, meg stb.. de azt elfelejti, hogy a pesti volt a legjobb, a legszebb és a legolcsóbb ár/érték arányban. "mert mit tesznek maguk a zsebükbe? nem mindegy hogy milyen a belseje?" Hát nem mindegy. Egyszer adok ki 30e forintot egy öltönyre, akkor az legyen olyan, hogy kifordítva is feltudjam venni, ha egyszer úgy akarom.
A fotósra is várunk, a táncosra is várunk, mindenre várunk, pedig már 2 hete megszavazhattuk volna az öltönyt is. Már lehet hogy jövő héten itt lenne.

Persze a végeredmény az az, hogy mi vagyunk a hülyék, és őt már nem érdekli, meg lead minket. Ettől függetlenül is kurvára elegem van abból hogy mindig az az egyértelmű, hogy a diák az ostoba, és biztos mi nem tanulunk - ami néha ugyan igaz, de rengeteg eset van, mikor tényleg tanulunk. 

Aki nem akar közgáz érettségit tenni, az menjen át a másik csoportba karfiolnéhez... Meg persze. Aki meg emelt szinten akar érettségizni, az ne a hátsó padba röhögjön. Semmi bajom a Szilágyival, de aki nem akar érettségizni, az úgy is kussban üli végig az órákat, és az meg kit zavar.? Na mindegy. Nem akarom kelteni itt a hangulatot.

A mai dühkitörés is megvolt..

Szerző: weinie4

6 komment

Címkék: suli balhé

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr62354151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2010.10.07. 19:25:23

Hja, a szalagavató előkészülés az ilyen...

enyhénOFF:
Ami a Polgár Lacinál kinn van kolontári katasztrófás doksi, azt szerintem rakd ki a blogra, na jó, belinkelem:
docs.google.com/document/edit?id=1rpbiqmQJ1ILhAmqvt5y20iC4s8x11RPgdPdYYSsEukM&hl=en&authkey
elvileg ez, bár suliból meg tudtam nyitni, itthonról nincs engedélyem...ha műxik, szerintem posztold ki, újabb terjedési felületnek mindenképpen jó.
ON

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.10.07. 19:27:21

nincs access... :S a cikkedet meg nem felejtettem el, csak úgy nem akarom kirakni, hogy nem hallgatom meg :S de rajta vagyok ;)

mad~ 2010.10.07. 20:12:14

Az infóscsoport móka, a növényzetszerű hajkoronás izére nem kell odafigyelni. : D úgysem látszik ki a pad mögül.
És én eljutottam odáig, hogy oké, legyen a lila ing/nekem fűző, teszek rá, ha nektek így jó :'D

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.10.07. 20:22:14

én ballagnék már hupikékben is csak legyen vége :D

enzo23 2010.10.08. 11:23:04

Ha nincs access, akkor próbáld máshonnan, vagy van ott olyan link, hogy kérsz hozzáférést hozzá.

(LP album hallgatáshoz meg kitartást...nem tom mennyire fog tetszeni..)

Myller · http://minimalmyller.blog.hu 2010.10.08. 21:02:56

Nálunk is ugyanilyen baszakodás van, bár ami érdekes: a lányok rögtön megtudtak egyezni a ballagási ruhában, csak egy ember húzta a száját, de ő se volt vészes, könnyen leszereltük, a fiúk meg amennyien vannak, annyiféle öltönyt akarnak, van egy csoport, akik fehéret szeretnének selyemanyagból, mint a stricik basszus :D
aztán fotóst már találtunk, ő megcsinálja a tablót is, szóval az simább ügy, meg úgy néz ki, hogy tánctanárunk is lesz, csak az időpontban nem tudunk megegyezni, mert nincs olyan nap, amikor mindenki ráér :D
süti beállítások módosítása