Facebook down

2010.09.23. 22:11

 A facebook bemondta az unalmast. Gyakorlatilag kb 20 perce nem lehet elérni, de elég ingadozó.. van amikor betölti, de semmi nem megy, de van hogy internal server errora hivatkozik.
A legdurvább az hogy eddig 4 en írtak rám, hogy mi van facebookal, és kb a twitter is ezzel van tele. Elég megdöbbentő, hogy az emebrek hogy kétségbe tudnak esni egy kis facebook nélkül. 
Az biztos hogy most reggelig mindenki barátok nélkül marad. Aki meg nem szedte még le az angol szavakat facebookról, az most már baszhatja is.. :D
Aki tud valami komolyabbat az írja kommentben ;)

-update-
Itt van hogy miért állt le a facebook csütörtök hajnalban.

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: facebook system

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr442319014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lauu69 2010.09.23. 23:09:01

na rádió1-en valami olyasmit mondtak asszem, hogy a torrentoldalak támadást indítottak a facebook ellen xD odaküldtek csomó mindenkit és lefagyasztották a rendszert. x)de egészen pontosan nem tudom én sem mi van, mert tanulás közbe nem tudtam 2 dologra figyelni egyszerre :D vagyis háromra.. mert a zenére igen, meg a leckére is. csak a facebook infóra nem teljesen már :P
süti beállítások módosítása