Korán reggel agyfasz

2010.08.27. 10:31

 Az ember azt gondolná, hogy nyugalomban ki tudja mgaát aludni, már csak azért is, mert hát mindenki elmegy dolgozni és úgy se lesz semmi egész délelőtt.
Na hát ez ott bukott meg, amikor 6:20 kor betolatott az első szelektív szemeteskocsi az utcánkba.. Természetesen nagyon szolid tolató radarja van, amire kiválóan lehet aludni. Ha ez nem lenne elég akkor még az a kurva sárga villogó is körbe-körbe jár rajta. Mondhatom nagyszerű volt.
Ezek után jött az, hogy 8:20 kor felhívott valaki telefonon. A vezetékesen aminek elég jó hangja van. A telfon persze 5 méterre volt tőlem és csak azért se akartam felvenni. Aztán mikor már harmadszor kezdte el a fél perces dallamot akkor már nem volt őszinte a mosolyom.
Végre elhallgatott, már épp vissza aludtam volna, erre jött a másik szemetes kocsi. Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor még a fejem is fáj és anyu baszott itthon hagyni pénzt kajára, szóval msot épp fogyózom. Mert legutóbb is én voltam boltba 3000Ft-ért, de hát ki számolja már..? (haha) és most már baszok rá. De komolyan mondom, legközelebb amit veszek berakom az én hűtőmbe!

-update-
Jelenleg a 3. kukás autó tolat be az utcába..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr702251420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2010.08.30. 02:15:27

no offense de nem a szeméttelepen laksz? :D

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.08.30. 10:30:49

hát ami anyámat illeti.. :D ammennyi szarja van itthon..
süti beállítások módosítása