Való Világ 4!

2010.08.18. 00:44

 Megtörtént az, amiről azt gondoltuk, végre megmenekültünk tőle. Sok évnyi kihagyás és Győzike show után most újra lecsap ránk a Való Világ.
Gondolom sokan emlékeztek még a régi showra. Hát most megint lesz! Gondolom az RTL már nem tudott mit kitalálni sok X-factor meg Megasztár után, és gondolták hogy a TV2 nem tud rá hamar lépni, ezért elkezdtek népet toborozni az apokalipszishoz.

„Sok bentlakóra számítunk ebben a villában is, viszont bizonyos szempontból visszatérünk az alapokhoz, tehát most mindenkinek várjuk a jelentkezését, hiszen nagyon sok olyan nézőre is számítunk, akinek ez lesz az első Való Világ. Hiszen gondoljunk csak bele, 7 év telt el, aki annak idején kisgyerek volt, a szülei esetleg nem is akarták, hogy nézzen ilyesmit, az most már egy tévénézési szokásairól maga döntő fiatal felnőtt és valószínűleg közülük nagyon sokan nézni fogják ezt a műsort, de természeten számítunk az idősebb generációkra is”

Természetesen a tét megint ugyan az. Ha kibíros egy fél évig hogy nézik a segged, akkor kapsz házat, kocsit, meg pénzt egy évig. 
A végén még visza kell szoknom a TVre. Az a Barátok Közt dolog megy még? "Itt a lét a tét.."

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr542229454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2010.08.18. 01:37:07

Újabb ok arra, hogy miért is ne nézzek TV-t... :D
Komolyan mondom, talán a Big Brother 1. volt még nézhető, máig emlékszem pár pillanatára. Azóta...

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.08.18. 01:39:26

Igen arra még én is emlékszem. BB Évi bavalotta hogy 14 évesen dugták meg először és hogy pornós akar lenni. Ki felejtené el ezeket a szavakat..? :D

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.08.18. 14:20:32

amúgy ennél a posztnál érett meg bennem a gondolat hogy kellene egy dislike gomb is :D
süti beállítások módosítása