Justin Bieber 3D

2010.08.03. 22:44

 Amikor már azt hittük, hogy ennyi, vége, nem lesz több csapás, akkor isten úgy gondta, hogy lófaszt a seggetekbe itt van a 10+1!
Igen, jól láttátok a címet, Justin Bieber filmre kerül mégpedig 3D-ben. Én elöőször Judittól hallottam, és kiakadtam picit.
Ha minden jól megy akkor még valentin napra moziba kerül - mert az olyan cukcsi lenne.


Nehéz volt normális képet találni..

A tinisztár saját magát fogja alakítani a zenés-táncos (napköziben.. haha..) filmben. Sokan kételkednek abban, hogy nincs elég kraft a 16 éves gyekerben egy filmhez, de a kételkedőknek el kell mondanom, hogy a sokadik életrajzi könyv készül a ficsúrról.
Természetesen az egész 3D-ben készül - mert "ami ma nem 3D az szar". 
A filmet a Paramount csinálja, de címe még nincs és a rendező kiléte sem fix még. Reméljük valami hasonlóan nyálas rendező kapja meg a teljes siker érdekében. A Twilight filmeket ki rendezte? Lehet h neki kéne szólni... Bár akkor tuti, hogy Justin is egyszál farmerben feszítene a film felében.

Várjuk, várjuk! Majd eldől, hogy mi lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr422197129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JocEE · http://joceeblog.szunyi.com 2010.08.09. 23:33:46

Valamelyik honlapon az egyik klipszemlén azt írták, SP a mi Justin Bieberünk. A következő mondat már azt tartalmazta, hogy mivel SP előbb kezdte a karrierjét, ezért inkább Justin a kanadai SP. :D
süti beállítások módosítása