Balaton2010 :: #5

2010.07.28. 16:49

 A tegnapi este elég jól sikerült. A banda nagyrésze masszívan berugott és nekem jutott  a harci feladat, hogy valamit süssek nekik, ami felszívja  az alkoholt. Pizza szerű cuccra esett a váasztás. Egész jól sikerült, mert semmi nem maradt belőle. Mint valami sáska raj..

Tegnap megmutattam a népnek a You said disco i said pary dalt is, ami előre nem várt körülményekkel járt. Azóta ez a kedvencük az én legnagyobb "örömömre".
Most lementek a partra pancsolni, de mivel én még lábadozom a megfázásból, ezért én még fentmaradtam kockulni, de hamarosan megyek utánuk. 
A net tegnap óta megmakacsolta magát és az istennek se akar jó lenni, aminek az a következmnye, hogy nem nagyon tudok dolgozni. A fő baj igaziból az h gecire nincs térerő. Jelenleg egy króm tálcával ülök a teraszon, hogy egyáltalán fogjak valami jelet. Reméljük holnapra rendbe jön ;)

Majd jelentkezünk;)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr882182846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása