@#35

2010.07.06. 23:28

 A napokban volt program rendesen, Tegnap pl voltunk röpizni, aminek az volt az érdekessége, hogy nem röpiztünk egy percet se. Úgy sikerült összehozni, hogy mikor leértünk, akkor foglalt volt az összes pálya, és mikor meg már üres volt, akkor már nem volt kedvünk felkelni az árnyéákból az icetea mellől.

Ma akváriumot is takarítottam, mert már nagyon oda voltak a halak. 1 hét után annyira algás volt a víz, hogy a felszínen megálltak a buborékok(!). Egy opláso felület képződött, aminek akkora volt a felületi feszültség küszöbe, hogy egy sima levegő buborék nem tudta átszakítani.
Nagyon brutális módszerekhez folyamodtunk ma apuval. Kezdetét vette a Bauxit főzelék fedőnevű akció is, ami anyit takart, hogy az akváriumban lévő cuccokat nemes egyszerűséggel kifőztük forró vízben. 
Most nem használtam semmilyen vegyszert, hátha az volt a gond - bár kétlem - csak és kizárólag ecetet. 
Jelenleg úgy tűnik, hogy hatásos volt a dolog. 

Holnap megyek "ebédelni" Nikiékhez. Érdekes lesz, már várom. Anyuja bír engem, szóval azt hiszem, nincs mitől tartanom. Már csak azt kell figyelnem, nehogy arzén legyen a kajában :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr872134628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása