Resident Evil 2

2010.06.25. 21:27

 Gondolván, hogy hamarosan jön majd a negyedik rész, ma nekiálltam a resident evil sorozatnak. Az első rész is tartalmazott érdekes dolgokat - mint pl a vége felé a böszme szörny - de a második rész az abszolút győztes úgy érzem.

Az még hagyján, hogy van egy kegyetlen szar történet a második részhez, mert ilyenből is láttunk már jó filmet, de az, hogy egy viszonylag nagy költségvetésű filmet így elbaszni.. na az már sok.
Nem elég az hogy az alapból is hihetetlen szereplőket még jobban macho szerepbe állítják, de úgy telepakolták fotosoppal, hogy a film jeleneteinek legalább a fele greenbox, az tuti.
Milla Jovovich előlépett a legdögösebb leszámológépnek, miközben a másik dögös csaj is besegít neki.

Ezek után azt hiszem nem kell több indokot felsorolnom, hogy miért utáltam meg nagyon ezt a filmet. Hatásvadász szemét.
Azon csodálkozom egyedül, hogy imdb 5 fölötti pontot kapott.

A film egyébként a tipikus szó megtestesítője. Van benne sexy főszereplő, van benne macho kommandós, van benne szerelmi szál, aranyos kislány, akire vigyázni kell, CGI effektek a plafonig, zombik, mezítelen cicik, filmsztár aka Milla, és olyan részek, amik már bizonyítottak az első részben: zombi kutyákat szétrúgó sexy csajok.

Nem is tudom tovább írni. Nagyon elkapott az ideg. Ki is dobom a lemezt!

Rating: -10/10

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr662110389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása