Álhívás

2010.06.25. 14:52

 Soha nem gondoltam volna, hogy valaha tényleg használnom kell ezt a funkciót a telefonomon - mert hogy nekem van ilyenem is.
A lényeg az, hogy ha megnyomom egyszerre a +/- hangerőgombot, akkor bekapcsol az álhívás funkció. Egy percen bellül megszólal a telefon egy bejövő hívással. Sőt még hangot is lehet felvenni, hogy ha felveszem, akkor hallják a népek körülöttem, hogy beszélek valakivel.

Ma annyi emberrel találkoztam.. Ez mondjuk így nem igaz, mert 2 emberrel találkoztam, de mindkettő az utáűlatosabb verzióba tartozott.. Szóval ma kipróbáltam és nagyon jól működik a funkció.

"Jaj, bocsi keresnek.. Megyek is mert már várnak. Majd találkozunk."

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: system bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr782109595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2010.06.27. 00:25:16

Ez mekkora jó már, komolyan van ilyen funkció??? :O :O
Pontosan ma délután jutott eszembe, hogy ilyen kéne, erre este feljövök...izé, hajnalba...tehát akkor tegnap jutott eszembe...szóval ez tökjóóó:D
(konkrétan hasznos lenne, ha a Radó-szigeten zajló GT megbeszélés közben rá akarnál pillantani a meccsre...)
süti beállítások módosítása