Érett leszek de csak félig

2010.06.17. 21:15

 akár úgy is mondhatnám, hogy csak kicsit leszek zöld. Na jó, abba hagytam a szar poénokat. Lényeg a lényeg, hogy holnap megyek érettségizni angolból és infobol. Az angoltól nem várok túl sokat. Beszélgetés lesz, az meg megy. Remélem azért honorálják pár ponttal hogy a duma az megy.

Az infora tanulni akartam, tényleg akartam de nem ment. Ma egész nap tanultam. Ez virág nyelven azt jelenti, hogy 2 óra alatt elolvastam az összes tételt és utána elfeküdtem aludni. A legbegdöbbentőbb az hogy tényleg tudom is. Mindenről tudok beszélni. A tételek nagyrészét eddig is tudtam, csak nem így rendszerezve. 
Ilyenkor ürülök, hogy kocka vagyok :D

A ma esti program még az lesz, hogy megiszok pár bögre teát, meg egyébként is egész nap aludtam, szóval menni fog az esti műszak. Na hogy csak a lényeget nem írtam bele a mondatba: elolvasom mégegyszer és kijegyzetelem meg ilyenek.

Holnap pedig szépen kiöltözök és bemegyek. Az erdélyi megbezsélés után még lesz kb 3-4 órám tanulni, szóval addigra tuti pró leszek.
Ennyi a mai történés. Köszönöm az interjút.

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: suli bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr822089909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása