Erdély elötti hajtás

2010.06.07. 20:59

 Akinek még nem mondtam volna, annak most mondom, hogy holnap megyek erdélybe. A dolog elég jó lesz, már nagyon várom. Ez mondjuk elég kontrasztban van azzal, hogy ma suli után döbbentem rá, hogy én holnap este megyek erdélybe!
Szóval most már azért van egy kis hajrá. Ma még gyorsan kimostam azokat a cuccaimat, amiket el akarok vinni, meg nagyjából összrendezem a fejemben, hogy miket akarok vinni, hogy holnap tiszta fejjel pakoljak be.
Az olaszországi lsita még megvan, hogy akkor miket vittem, szóval azon a listán még finomítok picit és jó is lesz.

Holnap még váltok pénzt, meg feltöltöm a kártyám. Erről még később ejtek pár szót. Azt tervezem amúgy, hogy neten fogom tartani a kapcsolatot az itthoniakkal, mert a facebook ingyen van - bár az még nem biztos, hogy külföldről is. Szóval a holnapi programom hazafelé az lesz, hogy bemegyek a T-mobile-hoz egy gyorstalpalóra, hogy mi hogy működik. 
Elvileg van 2000Ft-os netcsomag, ami mondjuk soknak tűnik, de ha azt nézzük hogy neten igaziból akármit meg tudok nézni, és akárhol tudok üzenni az itthoniaknak, így valszeg az lesz. Mert ha most telefonálok, akkor az még több, mint az sms. Így meg azért szabadabb a kezem. Főleg hogy egyelőre úgy tűnik, hogy nem hoznak a népek laptopot, szóval a net elérés is kétséges - már ha csak abból indulunk ki, hogy a fejlettebb Olaszországban is gond volt a nettel, akkor itt nem tudom, mire számítsak.

A lényeg, hogy ma még pihenés és szervezés, holnap pedig megindul az intézkedés is. 
Este még jön Niki, mármint holnap. Este 11 kor pedig indulás lesz.

Mamától ma még kaptam szeretet csomagot. Van benne minden földi jó. Süti, sós ropogtatnivaló, szendvicsbe való. Talán nem halunk éhen. A költőpénzt 10 e forintban állapítottuk meg. De nem akarom mindet elkölteni, inkább visszahoznék belőle. De majd meglátjuk.

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: suli bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr592064044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2010.06.07. 21:37:03

egy régirégi (dakota közmond... izé) index cikkben volt, talán tavaly nyári, amikor a szilicium-völgyben járt az egyik emberük és gyakorlatilag alig talált wifi hotspotokat, szóval vannak furcsaságok de nem valószínű hogy sokat "leszhetnek" online, de szarni rá :D

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.06.07. 22:11:56

még a roamingot akarom megkérdezni és akkor minden tuti lesz :D
süti beállítások módosítása