Mai hírek

2010.05.31. 22:24

 Megan Fox egy picsa, de rájött, szóval mostanában már szemüvegben jár. Ettől persze nem lett okosabb, de egy pornófilmbe már elmehet titkárnőnek - ha már a transformers 3-ba nem vették be.

A japánok menő robotorkat akarnak a holdra küldeni 2015 ig. Nem kételkedem a japánokban, ha már csinálak robot kutyát is, csak nem értem, hogy minek kell egy 330kg-os tankot küldeni.. Tuti hogy rizst akarnak termeszteni és tavakat ásni a robotokkal a halaknak, hogy mire odaköltöznénk, legyen szusi.

Az M6-os leszakadt. Kérdem én, hogy akkor mire jó a sok kenőpénz, ami menetközbe eltűník. Nem baj, nekünk van ugye menő autópályánk, biztos van hozzá menő útjavító brigád is, aki majd megjavítja.

A dvd-ről és cd-ről kiderült, hogy csak 5 évet bírnak. Szopás. Már látom előre, hogy fogom tépni a hajam, mikor 10 év múlva house-t akarok nézni, és nem tudok, mert a lemezek szarok lesznek. Mondjuk nem a jel tűnik el róla, hanem fizikálisan leromlik az állapotuk. A megoldás: tartsd kondicionált helyen kb 5-20 fok közötti állandó hőmérsékleten, sötétben, napfénytől védve, egy páramentes dobozban, ahol nem éri se por, se egyéb más szennyeződés. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr612046340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása