Hulla vagyok, de holnap felszórom a képeket. Elég szarok lettek mert telefonosak, de a lényeg azért látszik. Szóval majd holnap mesélek. 

-update-
Na most már frissen és üdén tudom majd leírni, hogy mi is történet tegnap. Rolinak volt ugye a 18. 19. születésnapja. A barátnőja, Barbi szervezte az egészet, és nem is  volt szabad bemennünk 8:10 ig a lakásba, mert ment a szervezkedés. Ponosabban Rolinak nem volt szabad bejönnie, de mi meg vele voltunk szal a ház elött ment a dumaparty. 
A srácok aztán elmentek kocsikázni, közbe meg nekünk, a maradéknak szóltak, hogy mehetünk be mert minden kész.

Bent a lakásban minden szépen rendberakva, szendvicsek kikészítve (66 db). Poharak elő, rágcsálnivaló kikészítve kis edényekbe, szóval a csajok nagyon kitettek magukért. Ja mert hogy Barbinak voltak segítői is, konkrétan két lány. Nem mutatkoztam be nikik elvi okokból, de erre most nem szeretnék kitérni.
Lassan mindenki megjött, még Sziágyiék is az ajándékokkal, szóval minden rendben ment. Roliék is hazaértek a kocsikázásból és megkezdődött a nagy köszöntés.

Elöször Barbi rendbre utasított minket és körbe kellett ülnünk a nagyszobában. Villany lekapcs, tv bekapcs, diavetítés indít. Csináltak (a Barbi) egy diavetítést Roliról. Szerintem kurva hangulatos volt. Én is tökre örülnék egy ilyennek. Jó volt látni, hogy változott a Roland. Szóval jókat röhögtünk a képeken, főleg, hogy némelyiken még mi is rajta voltunk.

Volt torta meg ajándék hegyek, és mivel senkinél nem volt rendes fényképező ezért rögtönöztem és a telefonommal nyomattam, hogy azért legyen valami emlék róla. A képek elég vegyes minőségűek, mert nem szeretik a sötét helyeket és hiába volt lámpa felkapcsolva, nem volt az igazi. De majd dobok linket, aztán meglátjátok.

Volt sakkozás, ami meglepő módon hamar végetért, de Szilágyi kisegítette Kömit és egy pár felest ő is lehúzott - mint ahogy Balage és én is :D
Főleg a whisky ment, ami én mondjuk annyira nem szeretek, de egy pohárral azért én is elszürcsöltem. Meg egy fél pohár ott is maradt asszem a nagy sietségben.

A teraszon volt a fő gyülekezés egy idő után. Kiültünk, dumáltunk, viccmesélés, nők, sex, kocsik, amit akartok. Volt ott mindenről szó. Roli rágyujtott a szivarjára is, amit tőlünk kapott a whisky mellé.

Engem még Roliék vittek ki, de visszafelé is igazodnom kellett. A buli hamar lecsengett. Vagyis ahogy facebookon nézem ez nem bitos, de a banda nagyrésze éjfél körül elindult. 
Összeségében jó volt. Ahogy láttam azért Roli is élvezte a barátok társaságát. Még egyszer

BOLDOG SZÜLINAPOT TEDROY!

A képeket itt lehet lesni, itt pedig a szokott módon tölteni.

 -update#2-
Tudom hogy a 19. Gyanús hogy félrenyomtam, csak nem vettem észre, de köszi srácok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr762004198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csoki91 2010.05.15. 21:40:59

Nem akarok köcsög lenni Dani, de 19.szülinapját ünnepeltük a Rolinak!Csak gondoltam szólok!;)

bizsergefa 2010.05.15. 21:43:59

na azér.. kijött a szemem mint a csigának amikor megláttam a 18at :D

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.05.15. 21:49:32

szerintem félrenyomtam. Fura is lenne ha a Roli fiatalabb lenne nálam.. De köszi a figyelmeztetést.. :)
süti beállítások módosítása