Aktív

2010.05.13. 15:31

 Tegnap este megkaptam Jucsitól, hogy mi ez a nagy passzivitás, és különben is szégyeljem magam, hogy alig írok. Szóval a ma bele kell húznom, különben ejnye bejnye lesz. Ma lesz minden féle cucc, tessék rákészülni!

Tegnap este raktam fel fasza pörgős zenét "we got the groove, we got the sound", most épp arra megy a pörgés. 
Suliba semmi téma nem volt, nyugis napunk volt. Holnap már péntek, megyünk Tedroyhoz bulizgatni, szóval jó lesz. A buli apropója Roland 19. születésnapja. Az osztályból úgy tudom, csak páran leszünk, de ez talán nem is baj.
Nagyon szeretem a Roland féle bulikat, mert nagyon igényesek. Úgy értem, hogy Roland igazán jó házigazda, és mindenre odafigyel. 
Ha már itt tartunk: Rolandot is nagyon bírom, mert egy arany ember. De most komolyan. Figyelmes, normális, segítőkész. Szóval tényleg le a kalappal. 

Most hogy már a fél utazóközönség buzinak néz, ideje valami normálisat is alkotni, szóval kalandra fal fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr772000323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása