Osztályozó hegyek

2010.04.26. 17:22

Ma volt a napja hogy osztályozókat kellett irnom. Az infó ma volt egyébként is, az angolt meg ma írtam meg.
Korán keltem, hogy beérjek időben. Nem nagyon izgultam. Aztán 5 perc séta után már izgultam. Továbbra is az volt bennem, hogy vajon többet kellett volna e tanulni, avagy sem?
Ezt megbeszéltem magammal egy cigi társaságában és minden jóra fordult.
A suliban már sor volt a terem elött, mert Slo már készítette a dolgokat. Felrakott paravánokat, szal puskázni nem lehetett. Nem mintha tudtunk volna.
Az első feladat egy word dok volt. Elég szopatós volt. Szenvedtünk is vele rendese. Elvielg úgy volt betervezve, hogy 45-45 perc a gyakorlati cucc, és a maradék 30-40 perc meg a szóbeli - írásban.
Ez úgy ment hogy kb 60 perc word, meg annyira szopatós és összetett volt.
A második gyakorlati az acces volt. Minden infós rémálma. Én legalábbis kurvára rühelem. Mondjuk értem, meg megy meg miden, csak nem szeretem na.
Ez volt kb 10 perc, max 15. Nem volt nehéz, csak mindenki izgult már hogy nem lesz ideje a kifejtős tételes dologra.
10 perc szünet, lapot elő. Slo adott, lepecsételve, meg minden. Archiválás és tömörítés. Mese habbal meg egy kis gyakorlat kérdése az egész. Szóval nem volt vele gáz.

Nyelvtan, töri skip.

Angolon megírtam a másik osztályozót. Órán amúgy nem volt semmi, mindenki dumált. Nem volt nehéz, sőt néhol annyira könnyű volt, hogy azért vesztettem pontot, mert valami sokkal összetettebb dologra gondoltam, és azt írtam be az egyszerű helyett.
Összeségében elég szar lett magamhoz képest. Még így is ötös, csak igaziból kurva bosszantó, hogy elhibázott illetve egyéb okok miatt lett "csak" 84%.
Tök rossz mikor saját magadban csalódsz. Úgy értem, hogy ha csak  te vagy a hibás a bukásodért.

Azt hiszem sikerült túldramatizálnom. 5=5.
Az vigasztal, hogy viszont szóban király vagyok.

Ja és ma beírták a töri témazáróm: 4! Óh yeah! Persze egy ötösnek jobban örülnék, de nem nagyon változtat, mivel előző félévben is alúlról voltam négyes, szal még ha ötös is lenne, akkor se lenne 5 az év végi. Na mindegy. Megyek mert van zeném. Addig is lenyugszom.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: suli

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr501995233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása