Infó tételek

2010.04.25. 09:43

Igaziból kurva unalmas.. Már nem tudok mit kezdeni magammal annyira unom. Azért szar mert a felét értem, és úgy érzem hogy fölösleges tanulnom, ha egyszer ezek nélkül is tudok róluk 20 percet beszélni. De közbe meg ott van az a faktor, hogy végig kell olvasni, mert ha meg van benne valami új akkor meg szopás lesz belőle.
Végső elkeseredésemben már taggedre is felmentem játszani, meg facebookozok, de semmi.
Az a baj, hogy 1 kor feküdtem le, apu meg viccesnek találta hogy 8 kor keltsen. Kurvavicces. Most mosottszar állapot, unalom, és nem akarás van.
És mivel még nincs 10 ezért még élet sincs, szóval még csak elfoglalni se tudom magam mással, mert a normális emberek kb most kelnek fel, vagy most fordulnak mégegyet az ágyban.
Kénytelen leszek visszamenni aludni, akarom mondani tanulni!
Majd jövök.

- update - ide gyűjtöm majd a fura érdekességeket

#1 - A DVD többszörös adattárolási mennyiséget és a DVD videók tekintetében korábban soha nem tapasztalt képminőséget hoztak a hétköznapi számítógép-használók számára. - wtf? 570*360 az aztán a minőség..

#2 - egy kétoldalú, kétrétegű DVD-re kb. 18GB adat elfér - aki hoz nekem ilyet annak kezet csókolok.

Komolyan nem tudom kik állították össze ezeket, de vannak benne fura dolgok, na..

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: suli

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr61995224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása