Bond Scene

2010.04.23. 14:24

Hát nem tudom mi a fasz volt velem ma reggel. Felkeltem és már émejegtem. Aztán fájt a fejem is de mint az állat. Lezuhanyoztam, összeszedtem magam, de nem volt minden oké. Suliba fele menet csak szarabb lett, és a lépcsőn már alig találtam fel. Bementem és lerogytam a padra, és nem is nagyon akartam felkelni. Igaziból kurvára hazajöttem volna, egyedül az tartotta bennem a lelket, hogy ma osztályozót kellett volna írnom.
Aztán mikor már ott tartottam hogy összeháynom magam, úgy voltam vele, hogy leszarom az osztályozót, megirom inkább egyedül valamikor máskor, de nekem haza kell mennem, különben a sulit hányom össze. Andi és Kláj nagyon kedvesek voltak és helyettem járták körbe a tanárokat, hogy engedjenek el - még Furi Gerihez is bementek elkérni.
Végül elkéredzkedtem offőtől aztán indultam haza. A lépcső megint érdekes volt, de csak ekeveredtem. Az utcán jó volt a "friss" levegő, meg a hideg, de nagyon kóvályogtam, szal kurvára nem volt az igazi. Alig értem haza.
Ahogy benyitottam táska ledob, nyakkendő le, ing kigombol és betámadtam a wc-t egy hányásra. 20 percig hánytam egyfolytában, aztán kb mint a placebo meds klipben, a talpam alatt mozgott a föld és néha elcsúzstak a dolgok. Kb 2 fps el mentem és kegyetlenül szédültem továbbra is, csak most már hányni nem kellett. Leginkább úgy tudnám jellemezni mint amikor réseg vagy csak ahhoz még add hozzá hogy másnapos is.
Elfeküdtem a picsába, aludtam fél 1 ig és most már kurva jól vagyok. Mamánál ettem ebédet, az is sokat dobott rajtam. Téynleg csak az bánt, hogy egyedül kell megírnom az angolt. Ha ezt tudom, hogy csak háynni kell eggyet, akkor a suliba elintézem.
Amúgy tiszta casino royale mérgezős jelenet. Aki nem ismerné annak itt van.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr581995217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása