Családi nap letudva

2010.03.14. 23:26

Hát ez is megvolt. Elég érdekes volt, mert mindenki tudta kb hogy muszáj itt lennie, de senki nem akarta ezt végigcsinálni. Nagybátyámon is mintha picit láttam volna, hogy örül hogy a picivel jött mert így "mennünk kell haza lefektetni Borikát" szöveggel megspórolta magának a kellemetlen beszélgetéseket.
Anyu hozta  a formáját: az utolsó pillanatban állt neki rendetrakni.. természetesen így csak látszat rend volt, és hiába volt minden szépen párhuzamba és derékszögbe állítva attól még kupi volt.
Meglepő volt az ajándék is Zoli részéről. Tőlük álltalában valami praktikus hülyeséget szoktam kapni, pénzt soha, erre most kaptam egy tábla csokit amit egy 20 euróssal volt megtűzve - mondván hogy megyek olaszba. Jól fog jönni, lesz miből piálni :D
A csokit Balázzsal nyomattuk az arcba masszívan, szal a fele már nincs meg.
Ja mert hogy délután voltak itt Balázsék. természetesen megint ment a szivatás Andival. Agyba főbe szekáltuk egymást. Azóta pihenő van. Elvileg a Vörös bolygót fogjuk nézni Judittal, de ahogy elnézem  én inkább elalszom rajta..

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr831994866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása