Régen volt már rendes deephills, igaziból nem tudom, hogy mi az oka neki, de a lényeg, hogy most megint van. Nem gondoltam, hogy Massive Attack-ék ilyet is tudnak, mert az egyetlen emlékem tőlük a House főcímdal: az meg szar. Nekem legalábbis nagyon langyinak hangzik, szóval azt nem tudnám napi 10 órába hallgatni, ezt meg inkább.

Kicsit pszichederikus hangulatot ad a zene, néhol csak zaj. Nem az a csajozós fajta na, inkább ilyen otthon ülsz, hangosan hallgatod, eleged van a világból feelingű a dolog.
Az album nem nagyon emlékeztet - engem -  az előzőekre, de ezt mintha már mondtam volna, szóval azért az látszik, hogy ezt az albumot nem az eddigi számokból újrakeverve adták ki hanem valami újat kellett most leteni az asztalra.
Ritmusos, ha épp nem csinálsz semmit azt veszed észre, hogy a lábad és/vagy kezed az asztalon játszik az ütemmel. Mint tudjátok én basszus függő vagyok és ha sima fülessel kellene zenét hallgatnom 1 óránál tovább,  tuti tarkón harapnék egy zsiráfot, szóval arra akartam kilyukadni, hogy kellemes kis basszus aláfestések is vannak benne szóval érdemes igényes cuccon lejátszani és nem az otthoni konyharádión.

Érdekesség, hogy van egy ilyen nevű sziget is a Dán partoktól kb 45-50 km-re. Nem tudom, hogy lehet e köze az albumhoz, vagy hogy van e jelntősége, de az még külön érdekesség hogy a hely zászlaja meg zöld-piros-fehér.

Na jöjjön aminek jönnie kell, albumart, meg tracklist meg zene. Van letöltési link is - kedves Adélnak ajánlom.

Tracklist:

 

1. Pray For Rain (featuring Tunde Adebimpe)
2. Babel (featuring Martina Topley-Bird)
3. Splitting The Atom (featuring Robert del Naja/Grant Marshall/Horace Andy)
4. Girl I Love You (featuring Horace Andy)
5. Psyche (featuring Martina Topley-Bird)
6. Flat Of The Blade (featuring Guy Garvey)
7. Paradise Circus (featuring Hope Sandoval)
8. Rush Minute (featuring Robert del Naja)
9. Saturday Come Slow (featuring Damon Albarn)
10. Atlas Air

Van nekik myspace is:
http://www.myspace.com/massiveattack
itt lehet hallgatni is, meg konceritnfó, meg ilyenek.

Ez meg itt klip:

Itt meg le is tudjátok tölteni:

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr611995379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása