Pótszilveszter

2010.01.24. 13:07

Tegnap még pótszilveszterezni is voltam. Történt ugyanis, hogy Rómer előtt átmentünk biliárdozni Nikivel, Mátéval meg Balázzsal hullámba. Balázs mondjuk meglepett, egyszer csak felhívott, hogy hol vagyok, és hogy meddig leszek ott mert ő is jön Rómerbe, és akkor addig csatlakozik hozzánk. Szóval jött Balázs is.
Nade pótszilveszter. Hullámba vettük észre, hogy ma van pótszilveszteri buli (azaz, ugye tegnap). Igaziból elég vicces volt, mert mi 4 en voltunk össze vissza az egész épületben a személyzeten kívül. Rá lehetne fogni, hogy azért mert még csak dután 6 volt, de mikor jöttünk haza Rómerből, úgy kb 9 felé, még akkor is kurva nagy pangás volt.
Ha mást nem a pultos csajért mehetett volna pár ember. Tök jófej amúgy. Pedig szőke. (Most már szidhatom a szőkéket, mert Bori is barna lett :D )
Amúgy nem volt nagy hepaj tegnap. Rómer jó volt, de azért jobbak a 2 órás előadások. Úgy értem hogy én simán elnézem 2 óráig is az előadásokat, úgyhogy rövidnek éreztem a szimpla 1 órát, de gondolom azért volt ilyen rövid, mert minél több programot akartak belezsúfolni a Rómeres progiba.
Az est fénypontja Gigi volt, aki előadta, hogy látott egy német sci-fi pornót amiben az űrlények lézernyalábokat irányítottak mindenki faszára és rögtön lekonyult tőle és válságba került a Föld, de aztán elmentek és mindenki dughatott tovább :D Epic win! Nikiék csak néztek h wtf :D Mondjuk valljuk be nem az a tipikus szokásos story.
Asszem ennyi a nagy történés tegnapról mára. Mindjárt jövök egy igazi klasszikus zenével.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr641995004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása