Agyfasz!

2010.01.22. 14:58

Bazmeg zuhanyzok, csörög a telefon, kikászálódok a  kádból, megtörölközök, útközben 5 ször megcsúszom, berohanok a nappaliba a telefonért erre anyám ott ül mellette és nézi a tévét. Szerinted? Kedvem lett volna hozzávágni. A slusszpoén hogy Bokros Lajos hívott minket. Mondhatom érdemes volt kikászálódnom a kádból. Ilynektől kapok agyfaszt.
De ma megmutattam hogy ki az úr a háznál.. Apu mindig engem basz le hogy nem spórolok az árammal, hát most én basztam le anyut. Tudni illik nekiáll dután 4 kor tévézni, és akkor  nézi, nézi, és kb 10 kor elalszik, de baszik lekapcsolni, és 4 ig megy a tévé (vagy épp reggel 7 ig). De ez minden nap. Aztán ma jól megmondtam hogy ejnye bejnye, a kurva életbe, minek sporolunk mi ha te egész nap tévét nézel! Jól meglepődött, és azt mondta, hogy ezt most nem ér rá megbeszélni (nem megbeszélni akarom bazmeg, hanem tényként közöltem, hogy te most le vagy baszva) szóval nem ér rá megbeszélni, mert kezdődik a sorozat a dunatévén.. Mint szarnak a pofon.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: anyu

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr601994998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása