Irodalom: finished!

2009.02.22. 22:56

Na ezt is megértem! Végre végeztem ezzel a xarral. Ennyit szerintem még életemben nem foglalkoztam egyhuzamban irodalommal.. :S 4 óra bazi! (jo mondjuk közbe blog, msn, nők, web, ami jött... ) de megvan az eredmény! Mindent tudok.
off
Kérdezd bátran,
Weinie-t a bárban!
on

na jó ez xar volt. de mára csak ennyire telik tőlem.. most megyek és lezuhanyzom, aztán bedőlök az ágyba..
jo8 everibody

Mindbreak :: Fucked up news

2009.02.22. 20:08

A megszokott bőr székemben üldögélek miközben azon elmélkedem, hová süllyedta  világ? Minden percben másra gondolok, és közben a "stay focus" felirat lebeg elöttem, de már semmi haszna.. Olvasgatnom kéne holni 100 éve meghalt költőkről, de a sorok csak átsuhannak a fejemen, nyomok nélkül, nincs mese ebből puska lesz.
Igyekszem menekülni a körülvevő világból, és másfelé kacsingatok, de sehol semmi. Ilyen nap ez a mai.
Elém tárul a világ, s itt se találok kedvemre valót, minden kattintással idegesebb vagyok, és már csak abban reménykedem hogy ha idetévedek, lenyugszom.
Magam elé tekintek és a kék háttéren futkorászó fehér sorok csak egy kifogyott mustáros flakont próbálnak eltakarni. Ha az asztalom másik sarkára nézek, egy másik flakon szemezget velem, de már ez is üres.
Tán valaki itt vacsorázott? Ilyesmi. Pár flakont találok, amit minden érintéssel tovább gurulnak, és nagy zajt csapnak a csendben, mintha csak azt akarnák hogy kimenjek még egy üveg borért.
Vagy inkább vörös pezsgő..?
Vér csurog le a kezemről, s cseppenként koppan a földre, ahol már szinte megszáradt társai várják. Fehér polómon vérfröccsenés maradéka alvad. Nincs kiút. Elvérzek.

Super hero!

2009.02.22. 17:19

[caption id="" align="aligncenter" width="322" caption="super.hero"]super.hero[/caption]

Semmi téma

2009.02.22. 16:34

Hát ez a hétvége egy nagy kalap xar volt. Semmi érdemleges nem történt. Katával sikerült összeveszni. Pontosabban ő összeveszett velem, és amíg nem tud nem kiabálni, addig én hallgatok. Na mind1 ebbe ne menjünk bele, mert semmi kedvem nincs elmondani h ki kivel van..
Más: Elvileg 14:30 óta tanulok, de valahogy semmi nem megy a fejembe, vagyis ez azért lehet mert tulajdonképpen aludtam, meg ilyenek..
Most 16:30 van de könyvet még mindig nem vettem a kezembe, és már most elegem van ebből a hétből.
Hétfő magyar+közgáz
Péntek jog+matek
kedd-csütörtök: valszeg töri (a le nem adott anyagból..)
Áh sztem beülök egy kád forró vizbe és felvagdosom az összes kék foltot amit érek a bőrömön..

Enternet shit

2009.02.22. 10:07

Placebo - Pure morning

2009.02.22. 08:06

Shawshank redemption main

2009.02.21. 20:31

MSN szokásaim

2009.02.21. 19:42

Petitől ma megkaptam a frankót, ő ezt mondja rólam:

.Peti<smöre>. üzenete (19:51):
*éste? te bezsélsz? miko relérhető vayg akkor nem, mikor nem akkor igen, de ez semmi, ez csak simán oylan mintha lány lennél , hogy az igen nem a nem meg igen.  de nálad teljesen mind1, van hogy igenigen van hogy nemnem meg van oylan is amikor igen is meg nemis de mégse
*na eztbazdmeg! :D
Akinek még mondandója van, kivele! :D

"Kilóg a bréd tesó..."

2009.02.21. 17:35

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="bréné"]bréné[/caption]

A nagy blog visszatérés

2009.02.21. 17:29

Hát nem tom mi van ma, front, vagy csak mindenkinek visszajött a kedve tanulás helyett, de lényeg az hoyg am mindenki elkezdett (megint) blogolni.
Nem akarok vészmadárkodni, de kiváncsi leszek meddig fog tartani, semmi személyes, de láttunk már olyat hogy elkezdett blogolni, aztán havonta/félévente postol..
Nade!
Mindenkinek sok sikert!
Még én is kedvet kaptam a blogoláshoz, és keresgéltem tárhelyet, meg ilyenek, de amint import-exportra adtam a fejem, már szidkozódtam mert csak karácsonyig volt hajlandó ez a xar átmenteni a postokat/kommenteket..
Na mind1, majd ha lesz hozzá türelmem még baxaxok vele..
Akik visszatértek: Patrik, Rozi és itt van még nekünk Rick, aki meg csatlakozott a blogvilághoz :)
off
Bazzeg! még mindig barnát tüsszentek.. (Kömi)
on

süti beállítások módosítása