Fényképek

2009.02.15. 19:37

Már a rák kivan, de komojan. Itt mindenki azt hiszi a családban hogy ha ők nem tudják megoldani az ügyesbajos, dolgaikat, akkor majd én megoldom.. Hát a nagy lófaszt!
Father munkatársa apun keresztül kérdezi meg hogy be tudnám e scannelni az összes fényképét. (Betudnám, de nem akarom) Szóval "sajnos nem jó a scanner"
De most ez is olyan dolog hogy pofa kell hozzá... mert ha nekem nincs és megkérek valakit, (vagy meg se kérem) de ha megkérem akkor nem állítok oda hozzá 500db képpel, hanem max a legfontosabbakat. De nem, az nem elég, scanneljek be 500 képet, kishalrol, kisgyerekről, esküvőről, meg amit akarsz (ingyen). Ja és akkor ki is irhatnám pár dvd-re..
Hátbazmeg! Feleségül ne vegyelek..? Ja és persze dvd-t se ad, csináljam meg emrt én ilyen csupaszív fiu vagyok..
1, kérjen meg személyesen, pontosan tudom hogy tudja a számom, nem tom mit kell itt adni a tudatlant, ő is pont meg tudta volna velem beszélni.
2, ha már egyszer 3 órát dolgoztat dobjon meg egy jelképes összeggel, főleg h 2 dvd-t se tudott adni a project kivitelezéséhez.
3, ha már én teszek szívességet akkor ne mondja meg hogy mikorra legyen kész! majd ha fizető megrendelő, max akkor!

De segáz, én ilyen csupaszív fiú vagyok, ugysincs semmi dolgom egész nap, és van 3 órám üldögélni, meg hát nálunk a DVD is ingyen van, nem szenvedünk belőle hiányt.. ..vagy ha mégis, megszánom őt, mert neki biztos nem telik BÜDÖS MOCSKOS 2DVDRE, A TEVENYEREGGYÁRTÓ ZSÍROSHAJÚ, VASTAGBAJSZÚ QVA ANYJÁT!

De ha ettől si eltekintünk, akkor még mindig ott a tény hogy én mondtam hogy nem jo a scanner, és akkor meg minek is hozta ide..?

Blog

2009.02.15. 19:27

Én rájöttem!
Amig a blogger rám nem jön h amit csinál az xar, addig megérdemli hoyg en szóljanak neki. Én kitaláltam hogy ezentúl csak oda fogok kommentelni, ami tényleg érdekel. Eddig néha puszta együttérzésből si kommenteltem, de rájöttem hogy ez a blogger félrevezetése. Ezentúl oda fogok véleményt írni, ami érdekel. Tetszik-nemtetszik, nem fogok minden xar post alá 5 sort irkálni.
Ezt meg ne vegye magára senki, mert 19 blogot olvasok napi szinten :D
(aki érdekeset ír, annak amúgy sincs mitől tartania.. )

Betegség..? Iskola!

2009.02.15. 19:13

Most vagyok úgy hogy utolért a nagy "vissza kell menni suli" állapot, és valahogy nem nagyon fűlik a fogam az egészhez, aztán most már inkább picit dühös vagyok pár ember miatt, mert rájöttem hogy gecire érdekemberek :)
Én elég sok emberrel jóba vagyok, sőt talán nem is tudnék olyanokat mondani akik mondjuk utálnak.. (az más dolog h én utálom őket.. :D )
Szóval én itt haldoklom (igen, ez itt a reklám és a szégyenteljes pillanatok helye) és nagyon sokan támogattak, kerestek, jobbolás kívántak, sőt még meg is látogattak (ha mást nem a blogom), ami nagyon jól esett annak ellenére hogy influenzás voltam, nem pedig rákos vagy hasonló. Szóval aki jött/nemjött, de kérdezett felőlem annak köszönöm, és nagyra értékelem.
Viszont pont ilyen nagy odafigyelésnél kijön az is hogy ki volt az aki viszont gecire nem figyelt oda...
Nem fogok neveket mondani, sose szoktam.. de volt egykét ember, akitől mondjuk "elvártam" volna hogy ha nem is meglátogat, de legalább rámír msn en hogy hálé, mivan mester, vagy valami...
De valljuk be ha 40 en jönnek akkor se gyógyultam volna meg elöbb szal oly mind1 ezen veszekedni :) (főleg hogy meg se gyógyultam..)
Holnap valszeg megyek suliba, és kaptok meglepetést is. Páran már tudják mi lesz az (Balage & Peti), de még az is lehet h pihizek egyet itthon, mert még elég rendesen köhögök, szal majd még alakul..
Holnap első órában, észreveszitek hogy hogy döntöttem :)
Most sztem ellépek pihizni mert gecire nem aludtam megint semmit.. :S

Na persze mi férfiak alapból igy operálunk, de a nőknél.. :D
Most jövök velvetről és ez a nap híre! Persze mindenki veszexik hogy ilyen nincs is, mert csak pisilnek a lányok a videókon, és mire végigolvastam a 20-30-40 kommentet, elegem is lett belőle. Úgy spriccelnek, ott és akkor amikor akarnak, engem már nem si érdekel.

off
Túlnyomás a rendszerben.?
Hívja Mr. Propert!
on

Amugy a bevállalós csajokat kérdezem (valszeg ugyse mernek majd ideirni, mert mind pudig hozzá..) de amelyikötöknek vannak ilyen jellegű tapasztalatai, azok bátran megoszthatják velünk :D

Eyecandy

2009.02.14. 21:30

Nincs kész, de nézhető az új eyecandy részleg a blogon. Mint látjátok szétválasztottam  a kettőt mert nem akartam hogy a sok pucér nő itt figyeljen a blogon a postok között. Akit érdekelt az külön külön megtalálja amit keres.
A blogtérképes Eycandy fül már nem a postokhoz vezet hanem az új bloghoz :) Lessétek kedvetekre :)

LOVE Day?

2009.02.14. 19:50

Valentin nap.? Azt mondod..? Hát én meg azt mondom hogy egy nagy kutyafüle az egész :D
De most kamion, minek ez? Aki szerelmes annak ugyis minden nap így telik, aki nem, annak meg csak szopás az egész.
Mindenesetre én szeretek mindenkit (kivéve Zellert..) szóval happy valantines day to everybudy :)
Aki meg Bálint, azt is szeretjük :) Boldog Bálint napot :)

Anna

2009.02.14. 11:41

Azon gondolkoztam hogy nekem még soha nem volt Anna nevü barátnőm, és kell egy :D
De most komojan. Az Anna az menő. És szőke haja lenne, és kiskabátokban járna, és mindig lenne nála ilyne kis csavaros nyalóka, meg egy színes pánt a hajában.
Amugy az ötlet egy Anna nevű lány adta taggedről, aki mondjuk nem ilyen, sőt, kifejezetten ronda.. :D De azért Anna, szóval szeretjük :)

Há há há!!!!

2009.02.13. 15:43

Bele kell húznunk emberek.

2009.02.13. 15:13

Most jövök indexről, ahol nagyon meglepődtem. Egy kissrác meg a barátnője 13-15 évesek és van egy 4 napos kislányuk :O
Olyat lestem mint állat... :S
Nem szarakodnak. Mondjuk bennem az első kérdés ami felmerült h 12 évesen (annyi volt mikor felcsinálta a "nőjét") mekkora dákója lehetett neki???
Félre ne értsétek, de 12 évesen max korához illő lehet neki :D (12cm) :D
De félreértés ne essék, nem leszolni akarom a kiskommandóst, ő ezzel már elöbbre jár sokunknál.. :D (egy gyerekkel biztos..)
Nem si tudok erre mit irni.. :S
Mugy a kiscsaj azért akaratos lehet h ha 15 évesen egy kiadósra vágyott.. :D

Aki kiváncsi a többire itt a link. Vannak képek is ;)

True blood - First watch

2009.02.12. 20:40

A napokban meglestem egy új sorozat első részét, ami plakát alapján egész jónak tűnt. A dolog lényege hogy vámpírok, meg egy csaj. Össezjönnek (vagy nem?) erről szól a sorozat, de hát amiylen jo volt a plakát meg az intro olyan  kategóriás a film.. :S
Kb ilyen házi kamerás. Poén nulla (ami nem baj h ha nem raktak bele, de ők raktak bele, csak nem poénos..  :S  ) És akkor még a megvalósítás is gyanús.
A másik gyanus dolog ez a véletlen egybesés hoyg jön ez a twilight, aztán meg hirtelen fél év múlva kijön egy sorozat közel azonos storyval..???
Na mind1, akinek ez eddig nem vette el a kedvéd annak itt szörnyű reklámvideó a tovább után..

süti beállítások módosítása