Évértékelő

2009.12.31. 15:47

Soha nem gondoltam, hogy eddig fog fajulni a dolog, hogy majd én is évet értékelek, mindig is hülyeségnek tartottam, mert hát végülis, ezzel a nappal csak elméletileg záródik le az év, amúgy megy tovább. Inkább szerintem ez arra való, hogy azt mondhassuk jövőre jobbak leszünk. Na és persze rendszerint jobbak is leszünk, ha meg nem, akkor meg ott az új évi fogadalom, amiben megfogadjuk, hogy nem baj ha idén szarok voltunk, majd jövőre jobb leszek.
Minden évben elhatároztam, hogy majd azt fogom megfogadni, hogy tanulni fogok és nekem is 4,8 as átlagom lesz, vagy még jobb, de aztán kb dec 31. 23:45 körül rájövök, hogy én realista vagyok, és rájövök, hogy úgyse fogok én soha tankönyv fölött fél óránál többet eltölteni, és azt is inkább csak suliba fogom, mondjuk közgáz órán, hogy ne legyen 3as a törim..
Na de akkor jöjjön az amiről szólnia kéne a posztnak. Szerintem csináljuk úgy hogy minden hónapban mondok valamit, ti meg áhitattal olvassátok. Mit szóltok hozzá? Mivel mire kommentbe ideírnátok, hogy nem, nem így akarjuk, addigra úgyis elkezdem, szóval így lesz és kész.

Január: Radioheades korszak volt, sok eyecandy képpel, amik így utólag visszanézve elég messze van a jótól, és most már biztosan nem kerülne be mind a candy mappába. De hát ez is azt jelenti, hogy "jobbak leszünk".
Ahogy látom itt még hajlamos voltam mindent posztolni, szó szerint minden szart, még azt is hogy épp kenyeret eszem, 5 sorban. Megnéztem a poolhall junkies-t, megismerkedtem Cackoval, volt gázkrízis itthon, tagged volt a menő iwiw helyett, még Katával is "együtt" voltunk, ez azért vicces volt :D. Kb ilyeneket fogok csak írni, mert ha minden gondolathoz mondat lenne, akkor tuti, hogy másfél napig olvasnád, én meg 2 napi írnám..

Február: Faun Labirintusa, megjelent a terminátor 4 trailere, ez nagyon fontos, Smöre kifejtette az msn szokásaimat (igennem, nem igen, nemnem, igenigen), Hauk Jennyt majdnem kicsapták, mert pucéran fürdött a youtubeon, a hónap kérdése: "ha kifeszétenék egy gumilapot akkor tudnék magammal hógolyózni (?)", rájöttem, hogy még soha nem volt Anna nevű barátnőm.

Március: meglett a 10 000 látogató a blogon, sün láz megjelenik itthon is,  szülinapra kaptam egy pipát, pedig az én szülinapom nem is "ünnepeltük", anyám kidobta az eminemes polóm, ezzel végleg elvetette a sújkot. Megjelenik Jack Shorean az életünkben. Woman in red is megjelenik a blogon.. kiderül miért van köldökszösze az embereknek,  Jamie Oliver első évadát is letudtam.

Április: touchscreen, elindúlt az eyecnady blogom, április 18-án egy éves lett a blog, Eminem visszatér a relapse albummal 5 év után, Balázsnak születésnapja volt, én berugtam "5 órát aludtál a perecek fölött" és Kata is megismerkedett Chrissel, surfer girl. Április nyugis volt.

Május: Ideköltözött Csabi, aki nagyon nagy hatással volt rám. Rengeteg új zenét kaptam tőle. Alterego posztban összegesztük, hogy mennyi nevem volt már. Moscow mule, komolyabban megismerkedtem Red Dress girl-el, Derecka Reddel, Brigivel, ahogy tetszik. Apu szívcentrumba megy, pozitívan csalódok Katában a nagy összeveszés után először, duke nukemék bezárják a boltot, inspiráló biciklizés Bojektől, Sertésinfluenza elkezd terjedni.

Június: új fülest vettem, azóta is megvan, volt egy fogadásom, Jacko meghalt június 26-án, megnéztem a transformerst, jó szar lett.. Gugli itthon is fényképez, megjelennek  a kukacos posztok (@#2), új kétszázasunk is lett, David Carradine is meghalt, vérzik a pinád, pontgyűjtő is van már blogon, scotch mist blogon.

Július: Erik Sumo -Disco in my Head, Magdi anyus is meghalt, Fishing on Orfű, "olyan fosízű a szám", ismerkedünk Nikivel, sziget reklám 2009 - avagy prodidzsáj!, Csabi kiköltözik, Jamiroquai, "Bob mindig is egy idealista marha volt", fasz kivan poszt, ami a szobámban is kint van, jennyfer's body trailer, mc bess - wood, Rékával is próbálkoztunk.

Augusztus:  vége a kukacos posztoknak, Parov Stelar, 3 hétig nem volt netem, látszik is a posztok számán, Eyecandy ::Clear.

Szeptember: Riverside, Doktor House belekezd a 6. évadba, Liptai levetkőzik a playboynak, Fodor Zsóka elvan szex nélkül, Plants vs Zombies.

Október: Reklámok blogon,  megszűnik a media wave, megjelennek a képregény, egyelőre webart cimke alatt, Flashforward, Bonobo, voltunk revita tehetségkutatón is, szexualizál, Überbrutál parti volt Somtammal, Bojekkel, Patrikkal és még rengeteg emberrel, So Excited, építettünk egy 40cm-es kilátót 40M ért..

November: Prodidzsáj visszatér a diákhitel reklámban, Zombieland, Mininova is megszűnik, Dexter : Trinity Dance, új órám van, kapok 110 forintot átutalva blogtámogatásnak, Sláger & Danubius botrány, Mash SF DVD, voltunk Nikivel és Bojkival ColorStar koncerten, Uprising, 20 000 látogató blogon, FUCK YOU IM A FRIDGE, Amazing horse.

December: van 2009 es eyecandy pack, ami nem is 2009 mert csak szeptembertől vannak benne a képek, karácsony is volt közben, női autóvezetés: varázslat, Julian Smith, Brittany Murphy meghalt a drogoktól, ipodra köthető vibrátor is van már a piacon, Carol Driver, iwiw másolja facebookot, voltunk Szilágyinál monopolizni. Lindsay mégse leszbi, még van esélyem, eyecandy ::849, handlebars, új blogom a Strona49 is útjára indul.

Hát azt hiszem ennyi volt a gyors áttekintés.
Itt van még egy kis éves stat, akit érdekel:

Talán ennyi. Köszönöm hogy olvastok és köszönöm hogy itt vagytok nekem. Remélem jövőre is legalább ilyen jók leszünk, és legalább ennyi olvasóm lesz. Igyekszem tartani a szintet. Holnap pedig jönnek a szilveszteri képek :D Vlaszeg csak dután mert hulla leszek.

Weinie's Candy 2009

2009.12.31. 01:56

Mint azt ahogy ígértem, itt van a szilveszteri eyecandy pack! 1000+100 kép. A képek 800*600 méretűek, de kérésre tudom küldeni a teljes méretűeket is. Töltsétek, lessétek, remélem tetszik. A képek szeptembertől gyűlnek, szóval pár már ismerős lehet, akár innen a blogról, vagy a candy oldalról.  Katt a borítóra.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: pack

QDB :: Közgáz

2009.12.30. 23:05

Azt hiszem én is ilyen szinten vagyok a mikro - makro-val..

koviubi: azt hittem mikro-t tanultunk eddig, ma szoltak, hogy makro-t..
koviubi: :D
Alex: nekem aztán mondhatod :D
Alex: én a mikroval kaját melegitek :D
Alex: makroval meg fotózok

Volt már cikk róla, hogy szép ugyan (lesz is pár képe a szilveszteri candy packban), de buta mint a föld. A nyilatkozatok, a riportok és egyáltalán minden megnyilvánulása egyre inkább rámutat erre. Az idei összesítés is ezt mutatja.
Én is így látom, mert tény és való hogy Megant nem az eszéért szeretjük. Michael Bay is bevallotta, hogy azért kapta meg a transformers szerepet, mert jól tud kocsit mosni. A transformers 2 meg hát nem volt egy erős film. A legnagyobb poén a robot töke volt benne, azon se röhögtünk.. Akciófilmet akartak vicceskedve és egy komikus vígjáték lett, szar poénokkal néhol egy robbanó épülettel, robottokkal.
Na mind1, inkább beszúrom amiért elkezdtem írni.

Megan Fox 2009 legrosszabb színésznője

A Moviefone felmérése szerint a remek nyilatkozatairól és szexis fotóiról ismert Megan Fox az idei év legrosszabb színésznője, megelőzve ezzel a második helyen végző Beyoncé Knowlest és a harmadik legtöbb szavazatot kapó Hillary Swanket. És ez nem minden, ugyanis a Transformers: A bukottak bosszúja című film, aminek Megan Fox a női főszereplője, 2009 legrosszabb filmje lett, valamint másodikként végzett a legnagyobb csalódást okozó alkotások sorában. Furcsa módon az ominózus film az előző két szégyenletes helyezés ellenére a legjobb akciófilmnek járó címet is megkapta, Foxot pedig a legszexisebb színésznőnek szavazták meg.

Szilveszteri virsli poszt

2009.12.30. 22:30

Hogy tudjátok hogy mit esztek. Andinak nem ajánlom. Aki meg megnézi, annak mondom hogy nekem a személyes kedvencem a tesco value.. :D

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: virsli

Today :: 2009 12 30

2009.12.30. 21:55

A mai napom úgy kezdődött, hogy fél 11 kor keltem, mert tegnap meg fent voltam még fél 5 ig, és kellett a pihenés na. Amúgy azt vettem észre hogy kezdek teljesen átállni. Napközbe inkább aludnék, reggeli után, ebéd után, "uzsi" után, és akkor este meg ébren vagyok. Valahol ez nem normális.
Ma vettem lámpát. Pontosabban apu vett nekem, oda a sarkomba ami ilyen beülős, mert a nagylámpa sok, a többi meg nem elég, szal a polc aljára feldobtunk egy ilyen kis spot lámpa cuccos és most tök fasza a pléjsz.
Aztán meg bekajáltam. Mint az utóbbi 1 hétben mindig. Rizseshús..  
Most elővettem közbe a régi zenéimet, ja mert hogy ez a poszt már 2 órája íródik, és minden 10 percben kb 1 sort nyomok még mellé. Szóval most van zene megint, kicsit ilyen de ja vue érzésem van.
Megint eltelt 10 perc: a Glide & Swerve - Pure szól. Bepörögtem.
Megyek. Ebből már úgyse lesz rendes poszt.

Igaziból a másik irányba..

2009.12.30. 21:17

A másik irányba vannak a lányok, a twitter, és a facebook ikonok között. Katt a cicis ikonra. Szilveszterkor jön az ezer darabos pack!

Family

2009.12.30. 21:12

A nap igazsága.. Néhány embernek tudnék ilyen táblát a nyakába adni..

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: emberek

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én akárhányszor láttam az MTV-n mindig karcsú és fitt volt, de ez a mostani fénykép nem ezt mutatja. Nem arra akarok kilyukadni, hogy dagadt, mert nem az, csak olyan kis töltött galamb. Nem olyan vékony, mint szokott, na. Mentségére legyen mondva, hogy ettől függetlenül elég arányos a lány, na meg aranyos. (Jaj, de vicces vagyok ma) Mindenesetre végre egy "celeb" aki nem anorexiás, és nem néz ki drogosnak.
LiLo kivételével én amúgy jobban szeretem a "normális" lányokat, mint pl ő is.  
Aki nem tudná hogy ki ő, annak elmondom hogy ő a mi Karibi őrangyalunk, Hulk Hogan lánya.

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: mtv hulk hogan brooke

Spam

2009.12.30. 20:56

Már perhete zajlik, és nem értem hogy miért csak egy poszthoz. Igaziból most még jókat röhögök rajta, mert vicces, de nem tudom mit csinálnék, ha mondjuk napi 10-20 lenne. Ez a kétnaponta egy még simán jó..
Aki örülni akar (kattra nagyobb):

süti beállítások módosítása