Today :: 2009 12 30

2009.12.30. 21:55

A mai napom úgy kezdődött, hogy fél 11 kor keltem, mert tegnap meg fent voltam még fél 5 ig, és kellett a pihenés na. Amúgy azt vettem észre hogy kezdek teljesen átállni. Napközbe inkább aludnék, reggeli után, ebéd után, "uzsi" után, és akkor este meg ébren vagyok. Valahol ez nem normális.
Ma vettem lámpát. Pontosabban apu vett nekem, oda a sarkomba ami ilyen beülős, mert a nagylámpa sok, a többi meg nem elég, szal a polc aljára feldobtunk egy ilyen kis spot lámpa cuccos és most tök fasza a pléjsz.
Aztán meg bekajáltam. Mint az utóbbi 1 hétben mindig. Rizseshús..  
Most elővettem közbe a régi zenéimet, ja mert hogy ez a poszt már 2 órája íródik, és minden 10 percben kb 1 sort nyomok még mellé. Szóval most van zene megint, kicsit ilyen de ja vue érzésem van.
Megint eltelt 10 perc: a Glide & Swerve - Pure szól. Bepörögtem.
Megyek. Ebből már úgyse lesz rendes poszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr601995529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása