Volt már cikk róla, hogy szép ugyan (lesz is pár képe a szilveszteri candy packban), de buta mint a föld. A nyilatkozatok, a riportok és egyáltalán minden megnyilvánulása egyre inkább rámutat erre. Az idei összesítés is ezt mutatja.
Én is így látom, mert tény és való hogy Megant nem az eszéért szeretjük. Michael Bay is bevallotta, hogy azért kapta meg a transformers szerepet, mert jól tud kocsit mosni. A transformers 2 meg hát nem volt egy erős film. A legnagyobb poén a robot töke volt benne, azon se röhögtünk.. Akciófilmet akartak vicceskedve és egy komikus vígjáték lett, szar poénokkal néhol egy robbanó épülettel, robottokkal.
Na mind1, inkább beszúrom amiért elkezdtem írni.

Megan Fox 2009 legrosszabb színésznője

A Moviefone felmérése szerint a remek nyilatkozatairól és szexis fotóiról ismert Megan Fox az idei év legrosszabb színésznője, megelőzve ezzel a második helyen végző Beyoncé Knowlest és a harmadik legtöbb szavazatot kapó Hillary Swanket. És ez nem minden, ugyanis a Transformers: A bukottak bosszúja című film, aminek Megan Fox a női főszereplője, 2009 legrosszabb filmje lett, valamint másodikként végzett a legnagyobb csalódást okozó alkotások sorában. Furcsa módon az ominózus film az előző két szégyenletes helyezés ellenére a legjobb akciófilmnek járó címet is megkapta, Foxot pedig a legszexisebb színésznőnek szavazták meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr731995531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása