Nyugi

2009.12.09. 21:14

Ma nem volt semmi extra. Kiosztották a törim ami 3 as lett, nagy kaland. Mondhatnám, hogy ki kéne akadnom, és hogy kurva ideges voltam, mert csomó feladatra simán adhatott volna több pontot, mert az tuti, hogy 4 es meglett volna, de fél oldalas feladataimra 1 pontot adott meg ilyenek. Aztán rájöttem, hogy kurvára tök mind1, hogy mit mondok, mert ő nem az a fajta tanár, akit egy picit is érdekel..

A többi órán semmi. Itthon pihenő. Végre találkoztam Nikivel, már hiányzott :) :$ Úgy tűnik kezd kirajzolódni a szilveszter is. Nem megyek sehová, itthon ülős nyugis szilveszter lesz abszolút baráti körben. Niki, Andi, Balage. Veszünk pár üveg pezsgőt, aztán viszont látás.
Most marketinget kéne tanulnom, mert holnap témazáró, de egy betüt nem tudok belőle, de erősen érik bennem, hogy inkább holnap reggel kéne korábban felkelni, mert már most nagyon hulla vagyok, és a marketing az megint tuti lenne egy óra.. :S
Tudom, hogy a tökötök kivan, hogy mi történt velem suliban, de igaziból ma más nem nagyon történt. Ja de! Felvezettem apunak, hogy kéne egy új farmer, mert már leéltem a mostaniakat, erre azt mondta ott a péztárcája, vegyek ki egy 10est. Nem tiltakoztam. Mondtam, hogy akkor ezzel le is tudtuk a karácsonyi ajándékomat.

Másik történés. Megkért Gery hogy nyomjak egy kis promót a szilveszteri bulijának. Pontosabban ő is szervezője a partyhajón lévő szilveszteri bulinak. A belépő 2900 a héten úgy tudom, de nem fix. Akit komolyabban érdekel annak adok még infót. A partiinfó itt meghallgatható!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr271995161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása