Design :: Kólás doboz

2009.10.29. 18:48

A cím lehetne akár más is, mert ugye nem csak kólával találkozunk ilyen dobozban. Nem is ez a lényeg, hanem a design. Nagyon ötletes (tudom, hogy már kurva közhelyes ez a “nagyon ötletes”, de egyszerűen nem tudok rá mást mondani na!)
A dolog lényege, hogy megcsavarod, és jé, sokkal kisebb helyen elfér. Más dolog, hogy normális ember, nem “csavaros” dobozzal is így jár el. Ha nem is tudatosan azért, hogy kisebb helyen férjen el, hanem inkább mert így megmutatja a világnak, hogy “kurvaerős vagyok, geci!” Össze tudok nyomni egy vékony szar dobozt! Oviban még menő ezzel az ember, de most hagyjunk inkább a régi sebeket…

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr21995815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jumanji 2009.10.30. 16:28:51

én zárójelbe odavésném a dobozra hogy "amúgy szelektív hulladékgyűjtés" vagy valami. most attól nemdobok hátast hogy magától összegyűrődik.

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.10.30. 18:12:20

ezt én is támogatnám, külföldön. Már úgy értem, hogy itthon semmi értelme, mert a komszol nem áll szerződésben senkivel, szal a szelektív szemét a rendes szemétkupac mellé/rá burul a kocsiból.. Na meg ugye itthon hiába lenne ráírva, akkor se lenne semmi hatása. De igazad van :)

Gerely 2009.10.30. 23:04:39

nálunk a szelektívgyűjtőre kiragasztotta gondoloma feladó a mailjét kinyomtatva a városvezetőségnek címezve.. és fotó csatolva.. ugyanis elég csunya vegyeskupac gyűlt össze a fehér üveg és papír gyűjtője között, gyakorlatilag olyan méretet öltött mint a gyűjtő.. érdekes módon két nap mulva csupa rend és tisztaság sőt még a zöldhulladék is rekultívos zsákokban...
süti beállítások módosítása