Today :: 2009 10 24

2009.10.24. 23:02

Még mindig itt van nővérem, és még egy darabig itt is lesz. Eészen pontosan holnap még itt lesz. Ma lostoltunk, meg főztünk, meg 10 ig aludtunk, aztán dután jött Andi is. Úgy volt, hogy itt is alszik, de aztán nem. Főztünk is. Meg mama bejelentette, hogy fogok tőle kapni, egy kabátot, ami nagyon menő, meg meleg, csak karácsonyra szánta, és addig nem adja oda, csak ha nagyon hideg lesz. Szóval már kiváncsi vagyok.
Asszem más nem történt. Anyu ma megint hozta a formáját. Délben eltűnt itthonról, aztán csak este 6 kor sikerült hazaesnia, arra hivatkozva hoy kirakatot rendezni volt. Na most tudni kell, hogy ahova ment ott egy 80cm széles kirakat van. 6 óra alatt 80 cm.. az 13,3cm óránként.. Na mind1..
Most még lostolunk Judittal, aztán alvás lesz a vége..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr31995789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása