Rating :: T4

2009.06.24. 04:05

Minden lehúzás és egyéb kritika ellenére szerintem jó volt. Az egyedüli gondom az volt, hogy már a trailerben lelőtték az egyetlen gecinagy adu kártyát (nem mondom h mi az, mert aki nem látta annak még jó lehet, csak kérem, hogy akkor elötte ne nézze meg a trailert)
Szal jó film volt, "akciófilmnek 5-ös". Arnie boy is feltűnik benne, ugyan picit furán, de nem rossz na. Conor barátunk is szépen alakít, és tényleg izgulós volt na. Volt pár kép mikor így tényleg fostam hogy most akkor mi is lesz itt, csak az lendített át a mélypontokon, hogy tudtam ezzel nem lehet vége.
Néhány flashback, vagy visszautalás tényleg jó lett volna, ahogy azt már Balage kolléga elmondta, és igaziból tényleg enm tudok én se mást mondani, mint amit ő már elmondot ( itt )
A végén tényleg kellett volna egy pici gondolkodósdi, vagy pl hogy akkor most hogy küldi vissza Kyle-t a múltba, de gondolom még terveznek következőt, mert elég sok szál elvarratlan. Én pl tuti bemutatnám azt az időt mikor Kyle még felnő (mert ugye még ifjonc :D ) és a T1 ben meg ugye ilyen 30-35 körüli már..
Amúgy asszem érik egy terminátoros nap is, amikor 1-4 ig, vagy 4-1-2-3, még nem tudom.
Ratingre azért csak 7,5 öt adok, mert sokmindent lehetett volna durvábban, és a trailerért meg konkrétan mérges vagyok. A legnagyobb "poént" ellövika trailerben, ráadásul nem is gondolkodósan, hanem telibe, h már abból tudd mi a lényege az egésznek..
Nah szal:
Rating:7,5/10
off
amugy 04:04 van.. lehet kéne aludni is, vagy mi..
on

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr91996339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása