Pirner Alma nem vetkőzik többé magazinoknak

Öt év elteltével ismét levetkőzött a Playboy magazinnak Pirner Alma. Ez volt viszont az utolsó aktfotó sorozata: a sztriptíz-világbajnok ugyanis úgy döntött, ez a fajta elfoglaltsága lesz az, amitől megválik, hogy több ideje maradjon az üzleti életre. Az elmúlt időszakban nagy változások álltak be az életében, most végre úgy érzi, megtalálta önmagát, és már az sem zavarja, ha buta szőke libának gondolják. Havas Henrik előítéletein is jól szórakozott.
A dolog azért vicces, mert ahogy nyilatkozik, hogy inkább az üzleti élet kötné le és ezért suttba dobja az aktfotós karierjét, mintha azt sugalná hogy ezek a fotozások hónapokig tartanak..
Lehet h én nem értek hozzá, de egy ilyen az 1 nap alatt megvan, és biztos vagyok benne hogy "üzletielg" is megéri neki hogy kivillantja picsáját amije van..
Ja és akkor szerintem ez pont jó lesz írásos bizonyítéknak, ha esetleg mégis vetkőzne kedvenc barátnőnk..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr251996592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bojek 2009.05.30. 01:31:40

Perszehogy, csak ne felejtsd el az életmódot, amit ehhez élnie kell. Mindig kvázi csúcsformában. Különben nincs ám újabb fotózós meghívás ;)

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.05.30. 07:59:07

aláírom amit mondasz, de az az igazság hogy valahogy nem tudom őket sajnálni (celebek) egyszer mondjuk szívesen elbeszélgetnék egypárral (megismerni, vagy épp csak kiröhögni)
süti beállítások módosítása