Hangoskodó rajok

2009.05.27. 18:10

Hat a tököm kivan már a sok hangoskodó rajmajommal, de komolyan. Végre nem kell már mit tanulni erre a hétre, mert nyugi, nincs több doga, lefexek picit pihizni, hát persze hogy 2 szer csengetnek, abból 4 ilyen "áldjon meg az isten, téged és családod, jókivánság.. stb.." nincs egy kis szinesfém?
NINCS! Takarodj a geciba!
És ugye lomtalanítás van az utcában, és amit kiraknak a népek a ház elé, azt csak csapkodva, kiabálva, szétszórva és cserregve képesek megnézni, nehogy nyitott ablaknál lehessen pihenni.. És akkor slusszpoénnak még jön a kukásautó tolatóradarral..
Meg persze 5 percenként felhív valaki, és persze kiderül hogy ilyen piackutató szarság, szal reflexből rakom le, de nekik az se jó, mert azt hiszik, hogy megszakadt a vonal, szal még vissza is hivnak, hogy személyesen küldjem el őket a halál f.. ülére!
Persze ez a folyamat csak akkor működik, hogy ha pihenni akarok, ha tanulok akkor, soha senki nem hív, nem zavar, de ha aludni szeretnék akkor tuti hogy 5 en zaklatnak!
fák yá!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr541996579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jumanji · http://comingsoon 2009.05.28. 14:12:28

Én a stratégiát csipem. Mennek felderítőútra 2en, kosárkával. Ami tetsziknekik és kicsi, azt abba gyűjtik, ha meg találnak valami méretes értékes példányt, akkor telefonálnak és szépen odaülnek mellé nehogy valaki elvigye előlük amíg jönnek a rokonok utánfutós ladával.. Nagyonbirom, már ha közeledek a házunk kapuja elé állnak fel hogy meg se próbáljak közelebb menni a prédához mertakkor ihajcsuhaj:D Mellesleg idén is ugyvagyunk hogy tök jó lenne kirakni mondjuk a fele lakást meg garázst de ketten anyuval nemnagyon lehet ugyhogy továbbrais a piros kettétört polccal és társaival fogok szemezgetni ha bemegyek a garázsba..

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.05.28. 19:13:55

és a legszebb az egészben hogy ebből meg lehet élni (még jobban mint egy átlag ember..) amugy a lomtalanítással mi is így vagyunk, csak nálunk kb a lakás3/4 ét ki lehetne szanálni, de akkor mindenki "csúnyán megsértődne"

Gerely 2009.05.28. 21:27:37

hö nálunk már lefutott kör a mitkeresezakukába téma :D a rajok meg komolyan mondom jólcsinálják... amíg meg lehet csinálni addig csask gratulálni tudok... pénzügyminiszteri állást nekik.. najó am kurvaanyjukat :D
süti beállítások módosítása