Blog update

2009.05.27. 23:07

Ma este picit alkottam a blogon, ami igaziból jelenleg egy újítást foglal magában ami a postokban látszik meg. Navlinkeket dobtam, be igy ha megnéztek egy postot akkor azon belül tudtok tovább vagy visszább lépni az előzőkre. A postoon belül 3 helyen is el lett helyezve a csel, a tetején, hogy ha már az elején unod, a kommentek elött, h ha nem akarsz kommenteli, csak elolvasni a postot, és kommentek alatt :)
Jelenleg a képnézegető ablak van még update alatt, de nem találtam semmi normális js boxot ami megjelenítené szépen, ami meg szépen jeleníti meg az meg olyan furfangossan van megírva, hogy kb az egész oldalt át kéne szabnom hozzá..
Szóval az még fejlesztés alatt..
Remélem a navlinkek azért hasznosan lesznek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr341996582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2009.05.27. 23:24:16

Nálam működik a navlink, jó ötlet volt. Nem kell megnyitnom egyszerre 3-4 fülön a postokat (visszalépésre várni sokkal tovább tart), ha a kommenteket is látni akarom :) Aztán elvileg május végén (tehát valószínűleg június közepéig) jön a WP 2.8, meglátjuk, az hogy dorombol majd extra alatt. Persze ha lefrissíted, és felvállalod az ezzel együtt járó esetleges problémákat :) Addig meg sok sikert a képnézegetőhöz!
süti beállítások módosítása